ViPrint - Az én zuhanytálcám

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #541  

 

A teljesen új ViPrint nyomtatási technológia segítségével a perem nélküli zuhanytálcák úgy alakíthatók, hogy tökéletes egységbe forrhassanak a Villeroy & Boch padlólapjaival, úgy simuljanak, vagy épp úgy váljanak el annak környezetétől, hogy az a lehető legelegánsabb és leghatásosabb legyen.

 

Négyféle dekoráció, négyféle küllem, sokféle formaterv
A zuhanytálcák felülete négyféle stílusban, azon belül pedig számos variációban dekorálható, így mindenki megtalálja a fürdőszobájához leginkább illő lehetőséget. A technológiának köszönhetően olyan zuhanytálcák születnek, melyek egyesítik a csempézett zuhanytálcák látványát, a síkzuhanytálcák tökéletes higiéniájával és csúszásmentes felületével.

Az Inspired by Heritage az évszázados Villeroy & Boch kerámia-hagyománynak adózik, ezen belül korszerű színekkel és meglepő motívum-kombinációkkal felfrissíti és modern kontextusba helyezi az olyan mintákat, mint pl. a 19. századi híres mettlach-i lapokat.

Az Inspired by Geometry téma szinte háromdimenziós hatást kölcsönző geometriai minták és grafikai struktúrák elegáns vonalain alapul.

Az Inspired by Nature a természetet invitálja a fürdőszobába: a kifejező faminták, a kőszemcsék és a vizes tónusok meggyőzően eredeti hatást keltenek.

Az Inspired by Tiles dekorációk a Villeroy & Boch padlóburkolókból merítenek ihletet.

További technikai előny: a résektől és illesztésektől mentes zuhanyzóterület tisztítása sokkal egyszerűbb. Emellett az A osztályú (PN12) csúszásgátlós kivitel biztonságos tartózkodást tesz lehetővé a nedves felületen.

LOGO