Komplett csomagok napelemes rendszerekhez

  • MEGÚJULÓ ENERGIA,

      
  •   #552  

 

A hálózatra visszatáplálás napelemes rendszerekkel (napelem, inverter) képes fedezni a teljes villamosenergia-igényt, így az áramszámla a minimális alapdíj fizetésére korlátozódhat. A napelemes rendszereket nem csak elemenként, hanem komplett napelemes csomagban is megtalálhatja kínálatunkban. Ezeket a csomagokat olyan nagy múltú és megbízható gyártók képviselőinek termékeivel állítottuk össze, mint: a Kioto Solar, Eurener, vagy épp a Fronius. 0%-os os kamatú hitelt természetes személyek, társasházak és lakásszövetkezetek számára.

Kioto, Eurener, Fronius

Egy komplett rendszer jóval több részből áll, mint azt elsőre gondolnánk. A mindenki által ismert a napelem paneleken kívül, invertert, tartószerkezetet és egyéb rögzítőelemeket, csatlakozókat, földelési és tűzvédelmi anyagokat is tartalmaznak a rendszerek - komplex megoldást nyújtva későbbi használóiknak.

Csomagban kínált napelemeink a Kioto Solar és Eurener típusok képviselői közül kerülnek ki.

A napelemek segítségével a Napból érkező fényt alakítjuk át villamos energiává háztartási készülékeink számára. Egy napelemes rendszer egyik legfontosabb része maga a napelem, amelyben a félvezető (leggyakrabban kristályos szilícium) villamos energiát képes biztosítani a fény gerjesztő hatásának köszönhetően. A Kioto Solar típusokkal akár 25%-kal nagyobb hozam érhető el az optimalizált moduloknak köszönhetően.

A hálózatra visszatáplálás a napelemes rendszerek másik legfontosabb eleme az inverter (Fronius), melynek fő feladata, hogy a napelemek által előállított egyenáramot a közüzemi hálózatnak megfelelő feszültségű és frekvenciájú váltakozó árammá alakítsa át. Fronius invertereinkről, működésükről és termékjellemzőikről bővebben korábbi cikkünkben olvashat.

 

Az Uniós energiahatékonysági hitelnek köszönhetően 10% saját forrás mellett lehetett kamatmentes kölcsönt felvenni kifejezetten energetikai fejlesztésekre. Legfeljebb 20 év futamidővel családi házak esetén 10 millió forint igényelhető, társasházak esetén lakásonként 7 millió és a hitel alsó határa mindkét csoport esetén 500 ezer forint.
Bővebben

 

A napelemes rendszerek számos előnnyel bírnak
- Pozitív ökológiai lábnyom
- Javítja a villamos hálózatok hatékonyságát
- Zöldebbé teszi környezetünket
- A mostoha és szélsőséges időjárást jól tűrik
- Nem limitált: az alapanyagok bőségesen rendelkezésre állnak, a napelemek ipari termelése már éves szinten is óriási mértékben növekszik. Azokban az országokban, ahol kiemelten támogatják, több ezer új munkahelyet teremtve.
- Pályázati támogatással is megvalósítható a kiépítésük
- Növelik az ingatlan értékét egy eset-leges értékesítés során
- Lakástakarékpénztárra, vagy vállalati hitelre is megvásárolhatók

 

Napelem csomagjainkat a lenti bannerre kattintva tekintheti meg:

LOGO