Villeroy&Boch Finion fürdőszobai kollekció

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #559  

 

Sokoldalúsággal és egyediséggel párosuló finom, letisztult formaterv, magas minőségű anyag és kidolgozás. A Finion, a Villeroy&Boch prémium kategóriás új fürdőszobai kollekciója a pihenés és jó közérzet oázisát biztosító luxust visz a fürdőszobába exkluzív fürdőszobai kerámiatermékeivel, elegáns bútordarabjaival, stílusos világítás koncepciójával és magas minőségű monolit kádjával.

Szabadon álló fürdőkád

Villeroy Boch: új prémium kategóriás Finion kollekció luxust visz a fürdőszobába

A számos elemet magában foglaló teljes fürdőszobai kollekcióként megtervezett Finion a lehetséges kombinációk egész tárházát kínálja. A tíz színben elérhető alsó szekrények számos modelljével kombinálva lenyűgöző látványt nyújt a három kerámiaszínben kapható, három különböző típusú mosdó. A fürdőkád szintén nagyobb tervezési szabadságot biztosít a három elegáns fémszínben rendelkezésre álló dizájngyűrűnek, megvilágításnak és igény szerinti színnek köszönhetően, melyek segítségével a fürdőszobában új lehetőségek nyílnak az egyéniség és egyediség kifejezésére.

Innovatív kerámia termékek – TitanCeram anyagból készült mosdók

A híres formatervező, Patrick Frey kihasználta a TitanCeram kiváló anyagtulajdonságait a Finion termékcsalád megalkotásakor. “Teljes mértékben kihasználtam a TitanCeram által nyújtott előnyöket a mosdók kecses, erősen kontúros dizájnjához, mivel ez az anyag lehetővé tette számomra a nagyon vékony és finom formák kialakítását.” Mindennek eredménye tíz, kerámiából készült mosdó modell lett, amelyek esetében mind a fali, mind pedig a ráültethető változat csupán 6 mm-es falvastagsággal rendelkezik. A kollekcióhoz ráültethető, fali és bútoros mosdók tartoznak, a 43 cm szélességű kompakt kézmosótól egészen a tágas, 130 cm-es dupla mosdóig. Ez a széles választék tökéletes mosdó megoldást biztosít minden ízlés és szinte minden helyiségalaprajz számára, a kisméretű vendégfürdőszobáktól egészen a kényelmes, jó közérzetet nyújtó oázisokig. A ViFlow túlfolyórendszerrel együtt kapható opcionális beépített kerámiaszelep harmonikusan illeszkedik a mosdóhoz, kihangsúlyozva a kollekció prémium kategóriás jellegét.

A Finoin fali-WC és fali bidé letisztult egyenes vonalvezetésével növeli a fürdőszoba eleganciáját. A DirectFlush technológiával ellátott nyitott gyűrűs WC rögzítését a láthatatlan SupraFix rendszer biztosítja. A SoftClosing mechanizmus lágyan és csendesen csukja a mindössze 40 mm vékony WC-ülőkét, és tisztításakor gyorsan és könnyen eltávolítható a QuickRelease megoldás segítségével.

Erős dizájn és kifejező színek – Tökéletesen variálható és párosítható bútorok

A Finion bútorkoncepció a modulrendszerű polcokra, fogantyú nélkül ajtókkal ellátott szekrényekre és nyomásra nyíló fiókokra összpontosít. A levágott részletekkel rendelkező élek és szegélyek kihangsúlyozzák a magas minőségű, karcálló felületüknek köszönhetően igen robusztus és tartós polcok szembeötlő kialakítását. A csupán 8 mm vékony szélekkel és vázzal rendelkező bútorválasztékban megjelenik a Finion mosdók finomsága. Mivel az alsó szekrényre szerelt mosdó szinte tökéletesen illik a pulthoz, a kerámia és a bútordarab vonzó vizuális egységgé olvadnak össze. A kollekcióhoz tartoznak a bútoros, ráültethető és falra szerelhető mosdók alá helyezhető, számos méretben elérhető alsó szekrények. A család ugyanakkor olyan kiegészítő bútordarabokat is tartalmaz, mint a magas és oldalsó szekrények, illetve az összes bútordarabbal kombinálható univerzális polcegység. A Finion bútorcsalád kiemelkedően izgalmas része az opcionálisan beszerezhető, és az oldalsó szekrényekre és polcokra helyezhető okostelefon-töltő egység.

A német-dán Gesa Hansen formatervező által az Artis ráültethető mosdók számára tervezett színkoncepció inspirálta a Finion bútorok színösszeállítását. Izgalmas jellemzője ezeknek a daraboknak az, hogy az előlap, a váz és a polcok színei egyéni ízlés szerint kombinálhatók. A Gesa Hansen által ajánlott kombinációk ideális választást jelentenek. A klasszikusnak számító színek, mint a White Matt [matt fehér], a Glossy White [csillogó fehér], a finom Grey [szürke] és a mély Black [fekete] ugyanúgy rendelkezésre állnak, mint a nagyon divatos árnyalatoknak számító, kifejező zöld Cedar [cédrus], a lágy kék Cloud [felhő], az elegáns vörös és lila Peony [bazsarózsa] és a vibráló sárga Sun [nap]. A Gold Matt [matt arany] lenyűgözően elegáns, míg a sötét és meleg Walnut Veneer [dió furnér] a belső tér kialakításának modern és természetes alkotóelemét képezik. Az üvegpanelek az alsó szekrényekhez illeszkedő matt fehér és matt fekete színekben kaphatók. A termékcsaládot számos méretben elérhető kétfajta tükör modell egészíti ki.

Érzelmeket tükröző hangulat – Integrált világításkoncepció

A Finion stílusos világításkoncepcióval ötvözött elegáns bútordarabokat foglal magában, melyek egyedi, jó közérzetet biztosító légkört nyújtanak. Minden bútormodell fokozatmentesen állítható fényerősségű, érzelmeket tükröző világítással rendelkezik. A két Finion tükörmodell egyike szintén LED-világítású szegéllyel és hangulat kiegészítővel van ellátva. Az opcionálisan vásárolható kiegészítőkhöz tartozik még a hangrendszer és a páramentesítő funkció. Még a szabadon álló Quaryl® fürdőkádat is beillesztették a világításkoncepcióba. Az egyes világításelemek fényerejének szabályozása és működtetése távirányítóval történik.

Extravagáns Quaryl® monolit – Szabadon álló fürdőkád, mint központi darab

A Finion egy másik kiemelkedő tagja a finom kialakítású és precíz, rendkívül vékony, mindössze 15 mm-es szegélyekkel rendelkező szabadon álló Quaryl® fürdőkád. Ez a monolit a legfinomabb Quaryl® anyagból készül, és lenyűgöző dizájnnal, illetve kiemelkedően magas anyagminőséggel büszkélkedik. A 170 x 75 cm-es kompakt méretek ellenére a hagyományos 180 x 80 cm-es fürdőkádaknak megfelelő tágas belső felülettel rendelkezik, és a legjobb fürdési élményt nyújtja. Méretének köszönhetően kisebb fürdőszobák számára is ideális.

A Finion fürdőkád különböző változatokban áll rendelkezésre: a kád külső részén lévő dizájngyűrűvel és anélkül, illetve opcionálisan megvásárolható, az érzelmeket tükröző megvilágítással is. A Chrome [króm], Champagne [pezsgő] vagy Gold [arany] színekben rendelkezésre álló dizájngyűrű leheletfinom eleganciát kölcsönöz a fürdőkádnak. A kád alsó részének külső felületén lévő, távirányító segítségével fokozatmentesen állítható fényerősségű és élénk színekben kapható világításrendszernek köszönhetően úgy tűnik, mintha a fürdőkád egy fénytalapzaton lebegne. Ez az érzelmeket tükröző kiegészítő kapható a dizájngyűrűvel együtt, vagy anélkül. Választható kétszínű kialakítás is, világos fehér belső résszel és színes panellel. Rengeteg szín közül lehet válogatni. A panel készülhet Gesa Hansen színkoncepciójának színeivel, továbbá – ízlés szerint matt vagy csillogó kivitelben – valamennyi Sikkens, NCS és RAL árnyalatban (kivéve a metál színeket). A dizájngyűrű fémes árnyalataihoz illeszkedő Push-Open [nyomásra nyíló] szelep, valamint az opcionálisan vásárolható, színben harmonizáló vízbevezető egység teszi teljessé a dizájnkoncepciót.

 

LOGO