Kamarai díjjal gazdagodtunk

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #57  

 

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara ünnepi küldöttgyűlésen került sor (2016.12.13-án) kedden a kamara kitüntető díjainak átadására, valamint a jótékonysági Hírös Vacsora bevételéből befolyt tanulmányi támogatások kiosztására.

Kitüntették a Gépész Koordinátor Kft-t

Az elismeréseket Gaál József, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke adta át a meghívottaknak.

A 2016-os évben az Év Kereskedője Díj nyertese a Gépész Koordinátor Kft. lett.

A kecskeméti telephelyű GéPéSZ Koordinátor Kft-t a Gravitáció Kft., a Plan Zrt., és Szido Kft. alapította 2004-ben, beszerzésük centralizálásához, azzal a nem titkolt céllal, hogy minél versenyképesebbé  váljon az épületgépészeti piacon. Budapesten megépült a Gépész Raktár, ahonnan kizárólag a cégcsoporton belüli kiszolgálás zajlik.

A vállalat feladata a tagoknál forgalmazott termékek beszerzése, elosztási-, áruterítési kommunikáció, készletgazdálkodás és irányítás, raktározás, rendelés feldolgozás és kommunikáció, informatikai háttér, visszárukezelés és selejtezés, a helyettesítő vagy új termékek felkutatása, és nem utolsó sorban a folyamatos kapcsolattartás beszállítókkal.

Így hosszú és eredményes munkájuk gyümölcseként méltán érdemelhette ki a cég a Kereskedelmi és Iparkamara Év Kereskedője kitüntető díját.

A díjátadásokat fogadás zárta, ahol felvágták az 50. küldöttgyűlés alkalmából készíttetett ünnepi tortát.

LOGO