RAVAK Freedom W szabadon álló kád

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #582  

 

A Freedom W kád a szabadság érzetét nyújtja. Egyesíti a térben álló és a klasszikus kádak előnyeit. Lépjen be egy új dimenzióba, melynek Ön írja a szabályait. Lekerekített formája a biztonság érzését kelti.

Tartozék le- és túlfolyó szett

A szabadon álló kád gyengéd vonalai biztosítják a pihenés természetes folyamatát. A minőségi akrilnak, amelyből a kád készül, számos praktikus előnye van. Jóval melegebb és lassabban hűl ki, ezért kényelmes teret biztosít a hosszú fürdőzéshez.

A pihenés új dimenzóija: Ezúttal a szoba közepén vegyen forró fürdőt, és élje át a pihenés új dimenzióját! Ki sem akar majd szállni, annyira elégedett lesz fürdőszobájával!

A közös élményekért: Alig akad kád, amely alkalmasabb lenne a közös fürdéshez, mint a szabadon álló modellek. A fürdőkád végeinek egyforma dőlésszöge, a szabad mozgást garantáló, középen elhelyezett lefolyó és a kád bárhová elhelyezhetőségének lehetősége biztosítja a közös fürdő felejthetetlen élményét.

Megfontolt benyomás: A RAVAK márka az utolsó részletekig átgondolt termékeket fémjelzi. Ezekhez a mély benyomást keltő akrilkádakhoz is rengeteg praktikus kiegészítőt kínálunk, például padlón álló csaptelepet, amely független a fürdőszobai kivezetésektől és a káddal együtt stílusos egységet alkot.

Technikai adatok:
- Méretek: 166 x 80 cm
- Anyag: öntött akril
- Merevítés: LA - üvegszál
- Űrtartalom: 260 l
- Változat: szabadon álló (falhoz)
- Kádparaván: nem
- Tartozék: kád le- és túlfolyó-szett
- Jótállás: 10 év
 

A Freedom W kádat nem lehetséges kiegészíteni kádparavánnal. A tartóláb és a lefolyó a csomagolás tartozéka. A Freedom W kádat kádperemre szerelhető vízesés csapteleppel javasoljuk telepíteni.

 

LOGO