Kludi Bozz csaptelepek az esztétikus fürdőszobáért

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #596  

 

Kludi Bozz csaptelep család egyszerűségével nagyszerű, bármely modern fürdőszoba méltó éke lehet. A Kludi Bozz csaptelepek környezetbarát megoldást kínálnak, verhetetlen ár-érték aránnyal. Gondosan kialakított kerekded, ívelt formavilág jellemzi a Kludi Bozz csaptelep kollekciót. Kifinomult stílus, modern megjelenés összhangja figyelhető meg minden csaptelepén.

Tökéletesség - Stílus- Kerek formák

A Kludi Bozz termékcsalád egyik különlegessége a mosogatócsaptelepnél alkalmazott FixStick megoldás, mely a nem hagyományos csavaros kifolyócső rögzítést alkalmazza, hanem egy stabilabb, csavarmentes rögzítést tesz lehetővé a biztonságos, hosszan tartó élettartam érdekében.

A Kludi Bozz kétlyukas egykaros mosdó csaptelepének látható része teli fogantyúval, ECO s-pointer perlátorral szerelt, így a kiáramló vízsugár iránya beállítható a mosdó méretéhez és formájához igazítva. Környezetbarát, komfortos kialakítás.

A Kludi Bozz falsík alatti csaptelepekhez érdemes KLUDI FLEXX.BOX-ot választani, mely egység a falsík alatti szerelésű rendszerek minden előnyét egyetlen, univerzális alaptest formájában egyesíti. A KLUDI FLEXX.BOXX ugyanis nem csaptest, hanem fogadó alaptest, melyre a megrendelő később is ráér ún. funkciós előlapot választani. Beépítésének előnye, hogy nem csak a designról, de a kívánt műszaki tartalomról is ráér később dönteni.

Kludi Bozz termékcsalád mosdócsaptelepe leeresztőszeleppel vásárolható meg a maximális kényelem érdekében. Hőfokkorlátozóval ellátott kivitel, így beállítható a maximális vízhőmérsékelt. Víztakarékos ECO perlátorral, ami akár 40% vízmegtakarítást is eredményezhet. 
Mosogatócsaptelepe kényelmes mosogatást biztosít akár nagyobb méretű edények esetében is. 230 fokban elfordítható, kihúzható kifolyóval, kerámia vezérlőegysége állítható hőfokkorlátozóval felszerelt. 

FixStick megoldással szerelve, a hosszútávú biztonságos használat érdekében.

A Kludi Bozz termékcsalád kiváló ár-érték arányával, kifinomult, elegáns megjelenésével bármely konyha vagy fürdőszoba éke lehet. Különleges darabja a 3 csaplyukra szerelt mosdócsaptelep, mely igazán feltűnő darabja lehet fürdőszobánknak.

Kényelmes használat, víztakarékos üzemmód, kiváló ár-érték arány - 5 év gyártói garanciával - KLUDI BOZZ!

 

Kludi Bozz termékeinket az alábbi képre kattintva tekintheti meg:

 

LOGO