Innovatív WC rögzítési mód újra gondolva

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #597  

 

A SupraFix a Villeroy&Boch szabadalmaztatott innovációja, amely révén könnyedén rögzíthetők a fali-WC-k a WC-ülőke rögzítő furatán keresztül. SupraFix segítségével a WC könnyedén felrögzíthető, illetve a WC külső, egységes felülete szebb megjelenést és egyszerűbb takarítást tesz lehetővé.

SupraFix rögzítés könnyedén

Most pedig tovább „okosodik” a SupraFix innovációnk: a SupraFix 3.0-val a WC egyszerű rögzítése mellett lehetőség nyílik a WC ülőke helyzetének a használó ízlése szerinti beállításra is.

Az új SupraFix 3.0 WC rögzítési rendszerünk, amely szintén szabadalmaztatott innovációnk, nagyobb rugalmasságot enged meg a WC-ülőkék felszerelésénél. A legnagyobb gyakorlati előnye, hogy most már az ülőke a vásárló igényeihez igazodva pozicionálható. Ez azt jelenti, hogy az ülőke és a kerámia felület találkozása akár 2 féle pozícióban (a tető vagy az ülőke van egyvonalban a kerámiával) is rögzíthető.

A SupraFix 3.0-ra történő átállás, a SupraFix 2.0-ról, fokozatosan történik 2017 végétől, 2018 elejéig, mindenféle felár nélkül. A SupraFix 3.0 WC-k 2018 első felében lesznek teljes körűen elérhetők. A WC-ülőkék egy kiegészítő alkatrésszel (ez teszi lehetővé a rugalmas beállítást) kerülnek szállításra már 2017 végétől.

Fontos! Az új WC ülőkék a SupraFix 2.0-s WC-kkel is rögzíthetők, ugyanakkor a kis alkatrész nélküli WC-ülőkék nem rögzíthetők a SupraFix a SupraFix 3.0-s WC-kkel. Az új WC-ülőkékhez csomagolt kis alkatrészre SupraFix 2.0-s WC szerelése esetén viszont nincs szükség.

A SupraFix 3.0-ra áttállás nem jár együtt cikkszámváltozással.

Villeroy&Boch Magarország Kft.
villeroy-boch.hu
hmv.info@villeroy-boch.com

Villeroy &Boch termékkínálatunkat az alábbi képre kattintva tekintheti meg:

 

 

 

 

LOGO