Elismerés az okos Ariston vízmelegítőknek

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #599  

 

A fűtő és vízmelegítő berendezésekre szakosodott olasz márka, az Ariston Thermo két nemzetközi díjat nyert a 67. Good Design díjkiosztó gálán. A Chicagói Építészeti és Forma-tervezési Athenaeum Múzeum valamint az Európai Építészeti, Művészeti, Formatervezési és Urbanisztikai Központ az “Aures Luxury Round” valamint a “Lydos Hybrid” márkájú elektromos vízmelegítőket ítélte a legszebbnek.

A díjazott Ariston termékek egyike már Magyarországon is elérhető
Az Aures Luxury Round (állandó hőmérsékletű elektromos vízmelegítő), a „Fürdőszoba & Kiegészítők” kategóriában, míg a Lydos Hybrid (az első elektromos, A osztályú hibrid technológiával felszerelt víztároló) az „Építőanyagok” nevet viselő kategóriában kapta meg a fődíjat.


Az 1950-ben Chicagóban alapított GOOD DESIGN™ díj a legjobb ipari és grafikai tervezők, valamint világméretű gyártóvállalatok legkiválóbb formatervezői eredményei előtt tiszteleg. 
A GOOD DESIGN™ világszerte mindmáig a legnagyobb múltú, legrangosabb és legelismertebb formatervezői elismerés. A verseny célja különböző termékkategóriák legkiválóbb és leginnovatívabb ipari, termék- és grafikai tervezői munkáinak elismerése. Az Ariston az ipari, a termék- és a grafikai tervezés világának más úttörő vállalataival versengett a rangos elismerésért.
Az Ariston 2017. évi sikerei immár egyfajta győzelemsorozatot alkotnak az olasz vállalat 2016-os diadala után, amikor az Ariston a korszerű Alteas gázkazánnal nyerte el – annak innovatív formatervezése és kiváló anyagminősége, kifogástalan részletei és felhasználóbarát működése folytán – a legrangosabb elismerést.

A díjnyertes termékekről:
Az Aures Luxury Round az elektromos gyors vízmelegítők új nemzedékét képviseli. Ez a készülék az első elektromos gyors vízmelegítő, melyet teljes egészében az Ariston gyártott, s már „a premierjén” elnyerte a 2017-es GOOD DESIGN™ díjat. 


Az Aures Luxury Round formatervezése – a készülék egyedi és innovatív, kerekded alakjával – nemcsak csinos, hanem egyenesen jövőbemutató, futurisztikus megjelenést nyert; s nem is véletlenül, hiszen készítői arra törekedtek, hogy az egyedülálló olasz stílus az egész világon elérhető legyen.


A helytakarékosságot szolgáló kompakt méretei és újszerű formája a garancia arra, hogy a készülék bárhol elhelyezhető, és könnyedén telepíthető. A kiváló formatervezés mellé pedig az Ariston már sokak által ismert kiváló minősége és teljesítménye járul, amelyek az Ariston vásárlói számára immár hagyományosan élményszerűvé teszik a zuhanyozást.

A Lydos Hybrid a legelső hibrid technológiával működő elektromos vízmelegítő, amely „Építőanyagok” kategóriában máris elnyerte a 2017-es GOOD DESIGN™ díjat. 
Az elektromos tárolóközeg-kapacitás kategóriájába tartozó, élvonalbeli termék 5 sajátossága áll szabadalmaztatási eljárás alatt, amely sajátosságok a készülék szerkezetéhez, logikai vezérléséhez és formatervezéséhez tartoznak. Az A osztályú energiatakarékossági osztályba sorolt berendezés 50%-os energiamegtakarítást tesz lehetővé a leghatékonyabb B osztályú elektromos vízmelegítőkhöz képest.

Az i-Memory nevet viselő szoftverének köszönhetően a termék a lehető leghatékonyabban kezeli mind a hagyományos fűtőelemeket, mind a hőszivattyú-alapú technológiát, s ezáltal maximális kényelmet és energiatakarékosságot biztosít. Ezenkívül a készülék – hidraulikus csatlakozásai és tartókonzoljai révén – igen egyszerűen telepíthető.


Mindemellett exkluzív, lópatkó alakú szerkezete folytán az összes csatlakozást teljesen rejtve marad – csupán a csinos és innovatív készülék látható.

Ariston termékkínálatunkat az alábbi képre kattintva tekintheti meg:

 

LOGO