Új, fehér konyhai berendezések

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #60  

 

A Teka termékújdonságai közt konyhai készülékek (sütő, mosogatógép, főzőlap), mosogatók és csaptelepek is megtalálhatók A fehér szín mindig a legkedveltebb színek közé tartozott. A tisztaság, a világosság, az egészség színe. A lakberendezők, konyhatervezők is egyre gyakrabban használják ezt a színt a modern konyhákban. Gyönyörű, magas fényű bútorok színe ez, de kitűnő lehetőséget ad az erős kontrasztokat kedvelőknek is.

Tökletes harmónia fehér Teka konyhaberendezéssel

A Teka készülék, mosogató és csaptelep választékában is mindig megtalálható volt a fehér szín. Most pedig a növekvő igényeket is kielégítik, és folyamatosan tovább bővítik a kínálatot.

A beépíthető sütőknél már sikeres az EBON széria fehér HS 710 típusa. Ez a készülék teljes fehér fronttal és már az új, elegáns, finom tapintású fogantyúval vonzza a vásárlókat. A másik család, az ADVAND is kiegészült már a fehér HL 840 típussal és hamarosan érkezik mellé az új HL 870 fehér sütő is, magasabb felszereltséggel. Ezeknél a típusoknál igen látványos a fehér szín és a rozsdamentes acél kontrasztja. Azoknak is lesz lehetősége fehér színt választani, akik magas szekrényben a látványos készülékpárosítást kedvelik, hiszen az ADVAND típusok fölé már rendelhető a fehér MWL 22 EGL mikrohullámú sütő is. Főzőlapok terén is növelik a választékot. Indukciós főzőlapjuk az IRS 641 W fehér már elérhető termék és hamarosan rendelhető lesz a HF Lux 60 4G W fehér gázfőzőlap is. A konyhák egyik leglátványosabb elemét, a dekoratív páraelszívót is kínálják már fehér színben. A megújult DVT "Fej szabadon!" elszívó család mindkét méretét választhatják az igényes vásárlók. A 60 cm-es DVT 680 W fehér és a 90 cm-es DVT 980 W fehér is gyönyörű dísze lesz a konyhának. A hagyományos vonalvezetést vagy a kihúzható változatot kedvelők pedig a DBB 60 fehér és a CNL 2 2002 fehér típusok közül választhatnak.

A Teka felső kategóriás Küppersbusch termékeiket vásárlók is bőven választhatnak fehér színű termékeket. A magas minőségű készülékek minden termékcsoportjában van fehér változat, így sütő, gőzpároló, főzőlap, mikrohullámú sütő, kávéfőző és elszívó is. A Küppersbusch változatos design szettjeivel tovább lehet fokozni a látványt. A hagyományos rozsdamentes acél és króm kiegészítők mellett a rendkívül hatásos Gold, Copper (réz) és Hot Chili (piros) design elemeivel nagyszerű, egyedi hatásokat lehet elérni a fehér alapon.

Természetesen a vizes oldalon is nagy a fehér kínálat. A gránitmosogatók több modellje is elérhető gránit fehér színben. Az Astral, Cara, Lugo, Aura és Kea családok mellett a Perla és Simpla nyújtja szélessé a választékot. A Teka konyhai csaptelepei is igen gazdag formákban kaphatók fehér színben. A Cuadro, az Ares ARK és az Icon családokban is vannak fehér változatok. A Formentera családban pedig három látványosan szép modell is elérhető fehér színben.

LOGO