Új RAVAK Formy bútorok

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #602  

 

A RAVAK számos újdonsága közül most az új Formy fürdőszobabútorokra kerül a hangsúly, amelyek tökéletes kiegészítői egy modern fürdőnek.

Díjat nyert a RAVAK Formy

A Formy 01 és Formy 02 koncepció a RAVAK nemzetközi díjakat nyert, évek óta sikeres kollekciói közé tartozik. Kryštof Nosál, a Nosál Design Studio designere idén is előállt néhány szemrevaló újdonsággal, amelyek a fürdőszoba ínyencek további kedvencei lehetnek.
Belső térfogatuk ellenére a sokoldalú Formy fürdőszobabútorok nem keltenek masszív hatást. Lakkozott fényes fehér külseje bármelyik fürdőszobába stílust és luxus élményt képes csempészni, míg a furnér változat (tölgy, dió) a természetes anyagok egyszerű szépségével teremt bensőséges hangulatot a fürdőszobában. A termékre 5 év jótállást biztosítanak.

Formy kombinált mosdópult és szekrény
A mosdópultok helytakarékosságuk és légies eleganciájuk miatt a modern stílusú fürdőszobák gyakori kiegészítői. 2018-ra azonban újabb megoldással álltak elő, mely még praktikusabbá teheti a fürdőszobát.
Az új, kombinált mosdópult és szekrény 80/100/120 cm-es méretben kapható. A mosdópultként funkcionáló darab egyben szekrény is, hiszen Kryštof Nosál designer két alsó fiókot álmodott a termékhez. A fürdőszobabútor segítségével így egy vízszintesen kialakított tárolóhely jön létre, mely praktikus megoldás, ha a pipereszerek tárolására nem elegendő a mosdópult nyújtotta felület. Kialakításának köszönhetően kompatibilis a Formy mosdókkal, ráadásul kiváló minőségű kompozit anyaga miatt ellenáll a szennyeződéseknek és könnyen tisztítható.

Formy faliszekrény
A Formy koncepció praktikus újdonságai közé tartozik a magas faliszekrény. Könnyed formatervezése és előnyös kialakítású polcai úgy kínálnak helyet a tároláshoz, hogy közben nem vesznek el számottevő helyet a fürdőszoba alapterületéből. A balos és jobbos változatban, fényes fehér vagy furnér tölgy/dió árnyalatban elérhető szekrény szélessége 46 cm, mélysége 27 cm, magassága pedig 160 cm.

Formy tükör
Az új tükör nem csak letisztult, hanem harmonikus design elem is. Praktikus kis polccal látták el, hogy segítse a tárolást. A 80/100/120 x 15,5 x 72 cm méretű tükör színváltozatai megegyeznek a fent említettekkel.

A Formy fürdőszobabútorok letölthető termékismertető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképekre. Ha árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a RAVAK Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

RAVAK termékeinket az alábbi linken tekintheti meg:

LOGO