Készülék visszahívás

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #62  

A Robert Bosch Kft-t felhívást tett közzé (készülék visszahívás), hogy, aki a következő sarokcsiszoló modellekből: - GWS 20, GWS 22, GWS 24, PWS 20, PWS 1900, PWS 2000 sorozat a 2016. június–augusztus gyártási időszakból - GWS 24-230 JVX Professional fékfunkciós modell a 2016. február–október gyártási időszakból. vásárolt, azok számára mind a termék további használata, mind annak tovább értékesítése szigorúan tilos!

Bosch sarokcsiszolók minőségi hiba miatti visszahívása

Minőségbiztosítási intézkedéseink során megállapították, hogy egy hibás alkatrész miatt a Bosch GWS 20, Bosch GWS 22 és Bosch GWS 24 sorozatú sarokcsiszolókon a daraboló- vagy csiszolótárcsa a rögzítőegységgel (orsóval) együtt üzem közben leválhat. Ezért nem zárható ki, hogy ritka esetekben vágási és zúzódásos sérülések fordulhatnak elő. Így elkerülhetetlen a készülék visszahívás.

A potenciálisan érintett készülékeket elővigyázatosságból készülék visszahívást eszközölnek, és ha szükséges, megjavítják vagy új készülékre cserélik a már meglévő modellt. A javítás vagy csere Önnek természetesen ingyenes.

Az alábbi elérhetőségeken ellenőrizheti az Ön által vásrolt terméket: https://www.anglegrindercare.com/hu_HU/locale-selection

Ingyenes forródrót: 00800 83 646 704

LOGO