Projekt-termékcsoport a KLUDI kínálatában

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #621  

 

A 2018-as év a KLUDI számára a megújuló arculat után a megújuló termékportfólióról szól. Amellett, hogy közép- és felsőbb kategóriás, dizájn-orientált termékkör is aktualizálásra kerül, az árhangsúlyos és funkcióközpontú piaci szegmens számára bemutatkozik a Pure Function termékcsoport, mely három termékcsaládjával – ahogyan a mottója is utal rá – minden igényt kielégít.

Pure Function

KLUDI Pure Function – All you need.
A koncepció kialakításának fő szempontja volt, hogy a társasházi projekteket kiszolgáló kereskedelmi partnerek egyetlen termékcsoporttal lefedhessék a megrendelők – a kivitelezők, így rajtuk keresztül a végfelhasználóik – igényeit.A három termékcsaládban bárki megtalálja a számára kellemes megjelenésű, és főleg funkciójában megfelelő terméket, ami az újonnan épülő társasházi lakásában majd hosszú éveken át kiszolgálja a mindennapokban.

A termékcsaládok angol elnevezései sugallják, mely célcsoport igényeihez alakí-tották ki: a Pure&Easy a könnyed megjelenésével a dinamikus életet élő, első saját lakásukba beköltöző fiataloknak megalkotott, a Pure&Style a minőséget és minőségi megjelenést szem előtt tartó családosok, a Pure&Solid pedig a visszafogott stílust képviselő, idősebb korosztályt megcélzó forma- és funkcióvilágú termékcsalád.

Természetesen ez csak általánosítás, ám az mindenképpen elmondható a Pure Function termékekről, hogy nagyban megkönnyíthetik a kereskedők és kivitelezők számára a végfelhasználók kiszolgálását, miközben hűek maradnak a KLUDI márkanév tradíciójához: az európai gyártású, eredeti német minőséget képviselő termékhez.

Az új koncepció új kategóriát is teremt, melyet a KLUDI „Mass Premiumnak”, azaz a „Tömegtermékek prémiumának” nevezett el, utalva a fentebb is említett, termékminőség melletti elköteleződésre.

Az első benyomások szerint a hazai piacnak tetszik a KLUDI Pure Function termékkör: a Construma OtthonDesign kiállításon a lakberendezői- és fogyasztói közönség, a 10. Gépész Expón pedig a szakmai látogatók is elismerően nyilatkoztak a kiállított termékek láttán, melyek már elérhetőek a KLUDI kínálatában, illetve a www.kludi.com/hu weboldalon is megtekinthetők.

 

LOGO