Honeywell LyricTM C1 Wi-Fi biztonsági kamera

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #629  

 

A Lyric C1 Wi-Fi-s biztonsági kamerával nem kell aggódnia, hogy lemarad valamiről, mert nem volt ott. Mindig be van kapcsolva, amikor távol van otthonról – rögzíti a történteket, és minden mozgásról vagy felismert hangról értesítést küld, hogy Ön láthassa az eseményeket, és közbeléphessen.

Otthona biztonságáért

Rögzítsen minden pillanatot
A beépített Wi-Fi kapcsolatnak köszönhetően, a Lyric C1 kamera könnyen csatlakoztatható az internethez, így a Lyric okostelefon alkalmazás segítségével távolról is vezérelhető. A kamera folyamatosan rögzíti a felvételeket és amikor eseményt érzékel a videót automatikusan feltölti az internetes felhő tárhelyre, vagy internet kimaradás esetén a 8Gb-os SD kártyára, mely a csomag részét képezi.

Páratlan nyugalom
A Lyric okostelefon alkalmazás segítségével, az észlelt eseményekről a C1 kamera értesítést küld az Ön telefonjára, amit a 256 bites titkosításnak köszönhetően csak Ön lát. Ha szükséges online élő kapcsolatot teremthet otthonával és a kétirányú hangátvitel segítségével nem csak láthatja, de hallhatja is, hogy mi történik, valamint a kamera hangszóróján keresztül haza is szólhat.

Egyszerű üzembe helyezés és használat
Az Ön kényelmét szem előtt tartva biztonsági kameránkat úgy terveztük, hogy minél egyszerűbben tudja üzembe helyezni és használni azt. Csak csatlakoztassa az elektromos hálózathoz, és üzemelje be perecek alatt az intuitív Lyric alkalmazás segítségével.

JELLEMZŐK ÉS ELŐNYÖK
Intelligens hangfelismerés
A C1 Wi-Fi-s biztonsági kamera felismer bizonyos hangokat, pl. a Honeywell szén-monoxid vészjelző vagy füstérzékelő riasztását, és erről okoskészülékén értesíti is Önt. Így azonnal tudomást szerezhet róla, ha ezek a vészjelző készülékek megszólalnak, miközben Ön távol van otthonától.

Nagy felbontás és széles látószög
A C1 Wi-Fi-s biztonsági kamera tökéletes kilátást nyújt otthonára. Használatával nincsenek életlen képek, elmosódott ala-kok. Kiváló minőségű, 135°-os széles látószögű élő videostreamet láthat ötszörös digitális nagyítási lehetőséggel, amely 720p HD-felbontásban mutatja a történéseket.

Éjjellátó üzemmód akár 5 méterig
Biztonságra és védelemre éjszaka is szükség van. Speciális éjjellátó üzemmódjával 5 méteres távolságig figyelheti a helyszínt, az összes eseményt rögzítve sötétben is, a teljeskörű biztonság érdekében.

Két állítható mozgásérzékelési zóna
Senki sem szereti a téves riasztásokat. A két állítható mozgásérzékelési zónának köszönhetően figyelmen kívül hagyhatja a háttérben történő mozgásokat, például a mennyezeti ventilátort, de segítségükkel növelheti is az érzékenységet az olyan fontos területeken, mint az ajtók és az ablakok.

Kétirányú hangátvitel a kapcsolattartáshoz
A praktikus kétirányú hangátvitel funkció révén távolról is kapcsolatban maradhat családtagjaival – vagy akár házi kedvenceivel is. Így nemcsak élőben követheti az eseményeket, hanem beszélhet is az otthonában lévőkkel.

Felhő tárhely és SD-kártyás tárolás ingyenesen
Az ingyenes felhőtárhely lehetővé teszi az elmúlt 24 órában rögzített felvételek streamelését és letöltését, míg az ingyenes 8 GB-os SD kártya biztonsági tartalékként szolgál, ha nincs Wi-Fi kapcsolat. Ön továbbra is biztonságosan figyelhet – minden felvételt modern, 256 bites titkosítás véd.

A helymeghatórozás funkció érzékeli, otthon van-e vagy sem
A Lyric alkalmazás segítségével beállíthatja, hogy amennyiben elhagyja lakóingatlana egy előre meghatározott körzetét a C1 Wi-Fi-s biztonsági kamera automatikusan bekapcsoljon. Vagy ha munkából hazafelé közeledik automatikusan aktiválja az otthoni üzemmódot. Így a kamera mindig Önnel összhangban van.

Egyszerű telepítés
Nem kell bonyolult kábelezéssel foglalkoznia, csak csatlakoztassa a kamerát az elektromos hálózathoz. Szerelje falra, vagy helyezze tartóra, akár egy asztalra is, szabadon állva a nagyobb rugalmasság érdekében. Ezenfelül az egyszerű telepítési folyamat végrehajtását a Lyric alkalmazás lépésenként segíti.

Töltse le az alkalmazást: Az Android és Apple eszközökhöz is elérhető Lyric alkalmazás egyszerűen használható – csak létre kell hoznia egy fiókot, és a bejelentkezés után bármikor vezérelheti a Lyric C1 Wi-Fi-s biztonsági kamerát. Az alkalmazás jelenleg angol nyelven érhető el.
Csatlakoztassa a kamerát: Az első lépések csak néhány percet vesznek igénybe. Csak csatlakoztassa a kamerát az elektromos hálózatra, és kapcsolja be – az alkalmazás észleli, és végigvezeti az egyszerű telepítési folyamaton.
Vegye kezébe az irányítást: Ennyi az egész – már kész is van. Bármikor bárhol is jár, mostantól okostelefonjáról vagy táblagépéről tarthatja szemmel otthonát és felügyelheti annak védelmét. Amint riasztást kap, a kamera intelligensen megjeleníti a rögzített videofelvételt, hogy Ön megtehesse a szükséges lépéseket.
Biztonságban érezheti magát: A kamera kiemelkedő összeszerelési minősége mellett biztonságérzetét még tovább növelheti a két éves garancia amit nyújtunk rá. Ha még nagyobb biztonságot szeretne adjon több kamerát rendszeréhez és tartsa egész otthonát szemmel – a kamerák tökéletes összhangban működnek ugyanazon Lyric alkalmazással.

Tekintse meg termékünket webáruházunkban!

Honeywell LyricTM C1 Wi-Fi biztonsági kamera

xxxxx

 

LOGO