Honeywell Lyric T6R - Intelligens fűtésszabályozás

  • FŰTÉSTECHNIKA,

      
  •   #654  

 

Az emberek több mint 100 éve támaszkodnak szaktudásunkra, amellyel biztonságosabbá tettük a légi utazásokat, és a holdra szálláshoz is segítséget nyújtottunk. Most kényelmesen élvezheti ezt az innovatív termosztátot, amely alkalmazkodik a napirendjéhez, energiát takarít meg, és intelligensebbé teszi otthonát. Létrehozásában legjobb mérnökeink működtek közre, hogy Ön kézben tarthassa otthona kényelmét akár a távolból is.

 

Intelligens funkciók
A Honeywell T6R okostermosztát tudja, mennyi idő alatt éri el otthona a megfelelő hőmérsékletet – így nincs szükség találgatásokra, és az energiaszámlán is takarékoskodhat. Öntanuló algoritmusával alkalmazkodik az épület fűtési rendszerének sajátosságaihoz, így pontosan a kívánt hőmérsékletet biztosítja otthonában, nyara-lójában, irodájában, amikor csak szeretné – hogy a hőmérséklet mindig kényelmes és barátságos legyen, függetlenül az időjárástól.

Geo-lokáció alapú hőmérsékletvezérlés
Vezérlelje otthona fűtési rendszerét okostelefonnal bármikor, bárhol is jár. A Honeywell Home alkalmazás az összes otthoni feladat elvégzéséhez igénybe veszi okostelefonja helyszolgáltatását, és meghatározza, mikor van otthon vagy házon kívül. Amikor nincs otthon, a rendszer takarékoskodik az energiával, és gondoskodik róla, hogy a megfelelő hőmérséklet várja, amikor hazaér.

Heti időprogram, távoli elérés, maximális alkalmazkodás
Tudjuk, hogy az élet kiszámíthatatlan. Ezért készíthet heti fűtési időprogramot, de felül is bírálhatja is azt távolról, ha a tervei megváltoznak. A beépített Wi-Fi kapcsolatnak köszönhetően, a Honeywell T6R okostermosztát könnyen csatlakoztatható az internethez, így a Honeywell Home okostelefon alkalmazás segítségével távolról is vezérelhető. Okosotthona bármikor bővíthető további okoseszközökkel.

Összekötjük otthonával
A Honeywell T6R okostermosztát együttműködik az Apple HomeKit és az Amazon Echo szolgáltatással, hogy gondoskodhasson az otthona kényelméről és fenntartsa a kapcsolatot egyéb okos otthon eszközeivel most és a jövőben is.

Vegye kezébe az irányítást a Honeywell Home alkalmazással
A strandon, utazás közben, vagy akár az íróasztalánál egyaránt nyugodt lehet, a T6R okostermosztátot egyszerűen és könnyen vezérelheti - bármikor, bárhol is jár.
- A gyors telepítést segítendő a Lyric alkalmazás lépésről lépésre végigvezeti az egyszerű folyamaton.
- Az Android és iOS eszközökkel kompatibilis alkalmazással Ön vezérelheti a T6R okostermosztátot, így mindig kézben tartva otthona kényelmét.
- A termosztáthoz a család többi tagja részére több okostelefont és táblagépet is csatlakoztathat.

A Honeywell T6R Wi-Fi-s okostermosztát kazánvezérlő egységhez vezeték nélkül kapcsolódik, és hordozható, asztali állványa segítségével könnyen elhelyezhető bármilyen sík felületen.

WEBÁRUHÁZUNK AJÁNLATA:

 

LOGO