Schell „LINUS E” fali kifolyó mosdóhoz

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #657  

 

A Schell fali kifolyó szériáját most egy elektronikus változattal egészítette ki a nagyobb biztonság, tisztaság és komfort érdekében.

A higiénia, a funkcionalitás és esztétika egysége

A higiénia, a funkcionalitás és esztétika egysége

A „Linus E” így megfelel a nyilvános és félnyilvános szaniterhelyiségekkel szemben támasztott magasabb követelményeknek. Az érintés nélküli működésbe helyezési és öblítési funkcióknak köszönhetően optimális higiéniát biztosít. További lényeges jellemzői a sima felületeknek köszönhető különösen könnyű takaríthatóság, a magas fokú vandalizmus elleni védelem, melyet a masszív fém kivitel és a különleges design biztosít, ami a kerek és szögletes formákkal kel életre.

Az összes elektronikus Schell szaniter szerelvénnyel megegyezően a „Linus E” esetében is különös figyelmet fordítottak a felhasználó számára komfortos és könnyen megérthető kezelésre. Mindez egyetlen érintés nélkül történik. Ezzel a „Linus E” a legmagasabb fokú higiénia mellett, abszolút megbízhatóságot kínál, a gyors és intelligens funkcióin keresztül. Az érintés nélküli működtetés által nagyobb igénybevétel esetén is megmarad a tisztaság és ezáltal csökkennek a takarítással kapcsolatos ráfordítások.

Az új infravörös vezérlésű „Linus E” fali kifolyó rendkívül robosztus megjelenésű. Minden fontos alkatrész a 180 x 188 mm-es előlap mögött, vagyis vandalizmus ellen védett helyen, a falban helyezkedik el. Az előlap választható rozsdamentes vagy kiváló minőségű krómozott sárgaréz kivitelben. A különböző méretű mosdókhoz három kifolyóhossz rendelhető – 110, 170 és 230 mm-es hosszal, így minden felhasználási területen optimális mosdóhasználatot és harmonikus összképet biztosít. A lopásbiztos perlátor pedig bőséges és lágy vízfolyásról gondoskodik.

A „Linus E” kevert, előkevert és hideg vizes változatokban kapható. A kevert vizes mosdó csaptelep egy könnyen kezelhető hőmérséklet szabályozóval is rendelkezik a kifolyó jobb oldalán. Minden alkatrész hosszú élettartammal bír. Az elektronika minden erős igénybevételnek kitett területen magas fokú üzembiztosságot nyújt. A gyors reakcióidő és biztos működtetés mellett még számos üzemeltetési programmal és állítási lehetőséggel rendelkezik, mint például a maximális működési idő, a késleltetett működési idő, a pangó víz elleni öblítési idő és az öblítések gyakoriságának állítása, melyet a Schell fejlesztett ki és az épületek üzemeltetői nagyra értékelnek. Az energiatakarékos üzemmód és a takarítási stop funkciókat is másodpercre pontosan lehet állítani és aktiválni. A nyomástól független 5,0 l/perces átfolyási mennyiség szabályozása – a szenzornak köszönhető igény szerinti nyitás és zárás mellett – nagymértékben hozzájárul a vízzel való takarékos bánásmódhoz.

A nyilvános és félnyilvános épületekben a hálózatba köthető szaniter szerelvények jelentős mértékben hozzájárulnak az ivó-víz higiéniájának biztosításához.

A „Linus E” az eSchell vízmenedzsment rendszeren (SWS) keresztül rádió- vagy kábeles rendszeren keresztül központilag hálózatba köthető és vezérelhető. Ennek köszönhetően a higiéniai öblítések és a termikus fertőtlenítések automatikusan és felügyelet mellett végrehajthatóak. Természetesen a „Linus E” is beállítható illetve bővíthető az új SSC Bluetooth®-Modulon keresztül. 

További információkért forduljon bizalommal a Schell Hungaria Kft. munkatársaihoz:

Cím: 1032 Budapest, Bécsi út 199.
E-mail: info@schell.hu
Web: www.schell.hu


Tekintse meg Schell termékeinket webáruházunkban >>>

LOGO