Kényelmes fűtés kondenzációs technikával

  • FŰTÉSTECHNIKA,

      
  •   #658  

 

A Bosch Condens 2500 W fali kondenzációs kazán kiemelkedő kényelmet kínál otthonában. A kazán kis helyigényű, egyszerűen felszerelhető, és ugyanilyen egyszerű kezelni is – más szóval a technika tökéletesen a vásárló igényeire lett szabva.

Bosch Condens 2500W

Helytakarékos kialakítás

Megfelelő helyet találni a lakásban a Bosch Condens 2500 W kondenzációs kazán számára könnyebb, mint gondolná. Korszerű, kisméretű kialakításával ez a falra szerelhető kazán nemcsak jól mutat, de nagyon kis helyet is foglal. A kazán szabványos függőleges, falközeli csatlakozókkal van felszerelve.

 

Egyszerűen használható

A Condens 2500 W LCD-kijelzős felhasználói felülete világos felépítésű és ésszerű elrendezésű. Néhány kulcsszóval és logikus szimbólummal egyszerű a kezelése – még sötétben is, mivel kijelző háttérvilágítással rendelkezik

 

Bosch kondenzációs kazánenergiamegtakarító technikájával

A gázkondenzációs technika csökkenti a gázfogyasztást, és segít csökkenteni a fűtés és a melegvíz-előállítás költsége.

 

Szabályozóegységek és vezérlőmodulok széles választéka

Az új, elektronikus szabályozóegység rugalmasan kombinálható a Bosch jelenlegi szabályozóegységeinek és vezérlőmoduljainak teljes skálájával. Ezeket a Condens 2500 W kazánnal együtt használva tökéletesen igényeire szabhatja a fűtési rendszert. A kondenzációs kazánhoz javasolt időjárás követő szabályzó használata. Ez a szabályozóegység a külső hőmérsékletnek megfelelően szabályozza a fűtési rendszert. A fix előremenő hőmérsékletet tartó fűtésszabályozó rendszerekkel összehasonlítva ez még több energiát takarít meg – megéri a beruházást, amely gyorsan megtérül. A Bosch napkollektoros rendszereivel való kombinálása is előnyös és egyszerűen megvalósítható, lehetővé téve az ingyenes napenergia kihasználását a háztartási meleg víz előállítására és a központi fűtés tartalékaként.

 

Takarítson meg munkaköltségeket az időkímélő felszereléssel és összeállítással

A Bosch Condens 2500 W gyorsan és könnyen felszerelhető, ami a gázszerelő munkaköltségeit a minimumon tartja. A későbbi karbantartások is gyorsan és költségtakarékosan végezhetőek, mert a kazán minden fontos alkatrésze közvetlenül hozzáférhető. A Condens 2500 W a Bosch-minőséget nyújtja, amelyre mindig számíthat.

 

 

Teljesítmény és kényelem – kétszeresen is

 

A Condens 2500 W kombinált kazán, amely a lakás központi fűtésére és a háztartási melegvíz-előállítására szolgál. Akár 24 kW fűtési és 28 kW melegvíz-előállítási teljesítményével tökéletesen megfelel a lakásában elvárt követelményeknek.

A Bosch kondenzációs technikája vonzó ár-teljesítmény aránnyal párosulva Európa vezető hőtechnikai gyártójaként a Bosch sok évtizedes tapasztalattal büszkélkedhet a kondenzációs technika terén. Falra szerelhető kondenzációs kazánjai megfelelnek a kényelmes fűtésre vonatkozó legszigorúbb elvárásoknak, miközben garantálják a maximális hatásfokot, és teljesítik a környezetvédelmi előírásokat is.

 

 Számos energiatakarékossági funkció

A Condens 2500 W a Bosch bevált kondenzációs technikáját használja, hogy a gázfogyasztást a lehető legalacsonyabban tartsa. Az égőfej a maximális hőleadás széles 12,5% – 100% között szabályozott tartományában dolgozik. Ez azt jelenti hogy az átmeneti időszakban a készülék jobban alkalmazkodik az épület hőigényéhez és képes akár 3,3 kW teljesítményt leadni. Ezáltal csökkentve a felesleges ki-be kapcsolások számát. 

 

Amennyiben gyári szabályzót (CW100, CW400, CT200) használ a hőmérséklet szabályozására, a hely környezeti viszonyaitól függően akár 10%-kal is javíthatja a tüzelőanyag felhasználást.

 

 

 

 

LOGO