Miért érdemes mágneses szűrőt beszerelni?

  • FŰTÉSTECHNIKA,

      
  •   #677  

 

A fűtésrendszerek meghibásodásának első számú oka a magnetit. A fűtésrendszerekben és radiátorokban minden nap korróziós folyamatok játszódnak le. Ha ezt a problémát nem kezelik, a magnetit (fekete vas-oxid iszap) lerakódhat és hideg pontok alakulnak ki a radiátorokon, ami rontja a fűtésrendszerek hatásfokát és felesleges terhelésnek teszi ki a kazánt.

 

A korróziót és magnetit képződést gátló termékeivel és eljárásaival az ADEY készen áll, hogy minden fűtési rendszert megvédjen. Szűrőink, vízkezelő termékeink és tanácsaink csökkentik az energiaszámlát, a karbantartási költségeket és hosszabb ideig védik a kazánokat.

Előnyök a beépítésnél:
- A csőszakaszba (vagy vezetékbe) történő beszerelés mindösssze két perc alatt elvégezhető
- A 360°-ban forgatható szelepek sokoldalú beszerelést tesznek lehetővé
- A kétirányú áramlás azt jelenti, hogy bármelyik csőcsatlakozó választható bemenetnek, ami rugalmasabb szerelést tesz lehetővé
- Az ultravékony műanyag köpeny javítja a mágneses szennyfogó teljesítményt
- Kis helyigényű leeresztőszelep az egyszerűbb szervizelés és vegyszeradagolás érdekében
- Kettős ellenáram, maximális törmelékeltávolítás
- Továbbfejlesztett köpenykialakítás a nem mágnesezhető szennyeződések eltávolításához
- Gyorscsatlakozók a gyorsabb szervizeléshez

Felhasználó számára nyújtott előnyök:
- Az éves fűtésszámla 6%-kal csökkenhet*
- Azonnali, folyamatos rendszervédelem
- Hosszabb rendszer-élettartam
- Kisebb szén-dioxid kibocsátás
- A szűrők mérete kifejezetten háztartási és ipari fűtésrendszerekhez lett kialakítva
(*Tipikus háromszobás lakás esetében, az Egyesült Királyságban végzett független kutatás eredményei alapján)

MAGNACLEAN HÁZI SZŰRŐK:

MagnaClean Micro2
Kompakt, hatékony mágneses szűrés, ideális a szűk helyekre. Egy kompakt, hatékony átfolyó szűrő. Helytakarékos kialakításának köszönhetően a legszűkebb helyekre is beépíthető, kisméretű fűtésrendszerekben kiemelkedő védelmet biztosít a fekete vas-oxiddal és más törmelékekkel szemben.

MagnaClean Professional2
Európában a legnagyobb számban értékesített mágneses szűrő. Szakszerű kialakítás a legnagyobb mágneses szennyfogó teljesítmény érdekében. A szűrőt úgy alakítottuk ki, hogy gyakorlatilag az összes keringő törmeléket leválassza az első átfolyáskor, így biztosítja folyamatosan a legjobb védelmet.

 

MagnaClean Professional2XP
Megnövelt teljesítmény nagyobb rendszerekhez. Hatékony, 28 mm-es teljes átfolyású szűrő, amely már az első átfolyáskor kiváló szűrési teljesítményt biztosít, így növeli a rendszer élettartamát és tökéletesen megfelel nagyobb házi központifűtési rendszerekhez.

MagnaClean Twin Tech
Kétszeres hatékonyságú mágneses szűrő padlófűtéshez. Erőteljes, kettős szűrési mechanizmus mágnessel és fémhálóval végzi el a mágneses és nem mágnesezhető anyagok szűrését, kifejezetten padlófűtéshez kialakítva.

MagnaClean DualXP
Extra védelem a kisebb közületi rendszerekhez. Két erős mágneses szűrőzóna gondoskodik a vas-oxid iszap hatékonyabb eltávolításáról.

COMMERCIAL FILTERS
MagnaClean Commercial

Kifejezetten közületi és ipari fűtőrendszerekhez kifejlesztett szűrő család. Erőteljes, bizonyítottan hatékony mágneses szűrési teljesítmény és robosztus  kialakítás. Ideális megoldást jelent a legtöbb ipari és közületi fűtési és szellőztető rendszerben.

Adey termékeinket az alábbi képre kattintva tekintheti meg:

LOGO