Siemens Synco living – a tökéletes szabályzásért

  • FŰTÉSTECHNIKA,

      
  •   #686  

 

Egy igazán látványos módja az energia és költség megtakarításnak: a Synco™ living otthoni automatizálási rendszer, mely segít Önnek fűtési-, szellőzési- és légkondicionálási-, valamint világítási-, árnyékolási- és számos egyéb otthoni rendszerének egyszerű/kényelmes vezérlésében.

Energiakakarékosság

Egy átfogó termékválaszték otthonának automatizálásához
A Synco living egy teljes körű otthoni automatizálási rendszer komponensek széles választékával. A rendszer segítségével a fűtés, a szellőzés, a légkondicionáló rendszer egyaránt szabályozható. Segítségével működtethetők a KI/BE kapcsolható elektromos eszközök, illetve ellenőrizhető az egyes helyiségekben pl. a füst kialakulása is. A rend-szer képes Önt informálni az egyes ablakok nyitottságáról, a külső levegő hőmérsékletéről és barometrikus nyomásáról, és lehetővé teszi a világítás és a redőnyök egyszerű és kényelmes kezelését is. A készülék rendelkezik a nemzetközileg standardizált KNX kommunikációs képességgel, ezáltal különböző gyártók elektromos-, fűtési-, szellőzési- és légkondicionálási rendszer komponensei és egyéb háztartási berendezései is képesek kommunikálni egymással. Ez egyben azt is garantálja, hogy a jövőbeli komfortra, biztonságra és energia megtakarításra irányuló funkciók is integrálhatók lesznek.
 

A Synco living képes szabályozni, bekapcsolni, kikapcsolni és megjeleníteni szinte minden eszközt, mely az életet kényelmesebbé teheti az Ön számára. Optimális és meghitt helyiségklímát képes megteremteni az alábbi funkciókkal:
- Önálló helyiségek egyedi szabályozása: akár 12 helyiségben padlófűtéssel vagy radiátoros fűtéssel
- Hőtermelés: a kazán szabályozása a helyiségekből érkező hőigényeknek megfelelően
- HMV készítés szabályozása: melegvízelőállítás a teljes épület számára
- Szellőzés szabályozása: szellőzőrendszernél akár 3 fokozatban, konyhai elszívó vezérlése
- Légkondicionáló szabályozása: légkondicionáló berendezés távszabályozása

A Synco living magas szintű szabályozási minősége kellemes helyiség klímát és nagyfokú energiahatékonyságot képes biztosítani. Használatával Ön közvetlen befolyással lehet az energiafelhasználás szintjére, pl. a helyiséghőmérséklet csökkentésével a távollét időtartamára, vagy konkrét időprogramhoz rendelve a fűtést saját igényeinek megfelelően. Az olyan funkciók, mint pl. valamennyi redőny egyszerre történő zárása pedig nemcsak kényelmesebb, de energiát is megtakarít-hat Önnek. A Synco livinget igazán egyszerű kezelni a világ bármely pontjáról PC-n vagy okostelefonon keresztül, így jelen-tős mértékben csökkenthető bármikor e az aktuális energiafelhasználás.
 

Fűtés vezérlés:
A Synco living számos előnyt kínál a radiátorokra közvetlenül felszerelt hagyományos termosztatikus radiátorszelepekhez képest. A központi apartmanegység használatával akár 12 szoba szabályozható egymástól teljesen függetlenül.

A kívánt helyiséghőmérséklet minden egyes szobára egyedileg beállítható (fűtésre, vagy hűtésre)
- A Synco living a helyiséghőmérsékletet szinte tökéletesen pontosan képes tartani egy ±0,2 °Cos sávon belül. A termosztatikus szelepek egy kb. ±1 °C-os sávon belüli ingadozást is megengednek.
- A Synco living automatikusan lecsökkenti a helyiséghőmérsékletet éjszakára. A termosztatikus szelepeknél ezt Önnek minden egyes szelepnél meg kell tennie.
- A Synco living érzékeli a nyitott ablakot és automatikusan lezárja a fűtési szelepet egy előre beállított időtartam letelte után, hogy elkerülje a felesleges fűtést. Ugyanezen eredmény eléréséhez Önnek manuálisan kell lezárnia a termosztatikus szelepet.
 


 

Miért érezhetem biztonságban magam?
Mert a Synco living megbízhatóan jelzi Önnek és családjának a lehetséges veszélyeket:
- A Synco living figyeli az ablakokat és az ajtókat – ezáltal is növelve biztonságát.
- Ha Ön aktiválja a Synco living jelenlét szimulációját otthona elhagyása előtt, a központi apartman egység random ki/bekapcsolja a lámpákat az egyes helyiségekben. Ha valaki mégis behatol, a Synco living riasztást indít. A Synco living tűzeset esetén is azonnal riaszt
 

Hogyan képes a Synco living a klíma optimalizálásra?
- Egyedi helyiséghőmérséklet minden egyes szobába – az intelligens egyedi helyiségszabályozás által.
- Optimális légminőség alacsonyabb energiaköltség mellett – az időprogram, vagy igényfüggő szellőzés szabályozásnak köszönhetően.
- Hatékony, energiatakarékos légkondicionálás – az optimalizált légkondicionáló szabályozás által.
 

Hogyan szabályozza a Synco living a világítást és a redőnyöket?
Képzelje el, hogy képes valamennyi lámpát egyszerre fel- vagy lekapcsolni, vagy reggel minden redőnyt egy mozdulattal felhúzni – a Synco living egyszerűbbé teszi a mindennapokat.
 

Hogyan tudok távolról hozzáférni a Synco living rendszeremhez?
PC vagy okostelefon használatával egy web szerveren keresztül távolról is hozzáférhet a Synco living rendszeréhez még akkor is, ha éppen nincs otthon. A távoli kapcsolat garantálja, hogy Ön nem marad le egyetlen vészjelzésről sem. Ha otthonában pl. leáll a fűtés amíg Ön távol van, a Synco living rendszer automatikusan értesíti Önt egy SMS-ben vagy e-mailen. Ezáltal azonnal tud reagálni, és egyből megkezdheti a probléma elhárítását.

Siemens szobatermosztát kínálatunkért kérjük kattintson az alábbi bannerre:

 

xxx

LOGO