BAXI Prime gázkazán

  • FŰTÉSTECHNIKA,

      
  •   #7  

A BAXI PRIME gázkazánok kedvező áruknak köszönhetően jó alternatívát kínálnak a kifutó hagyományos kombi kazánok leváltására, valamint kiválóan használhatók egyszerű, új fűtési rendszerek hőellátására.

ErP ready kondenzációs készülék

A 2015. szeptember 26. után bevezetésre került Európai Uniós rendeletcsomag (ErP direktíva, ErP rendelet, Ökodesign irányelv) következtében nagy mértékben átalakításra került a kazánpiac. A változásokhoz igazodva (követve a szabályzást) a BAXI is bővítette a kondenzációs fali gázkazánjainak palettáját a Prime 24-es és 28-as kombi kazánokkal.

A BAXI Prime kondenzációs kazánokkal akár 30% enerdiamegtakarítást is elérhet használati melegvíz-előállításkor. A BAXI Prime kondenzációs gázkazánok kiválóan illeszthetők megújultó energiát hasznosító rendszerekhez, úgymint szolár-, napelemes-, vagy hőszivattyús rendszerekhez. A megújuló energia hasznosítása nem csupán a szolgáltatóktól való függetlenedés miatt fontos, hanem egyben hozzájárul környezetünk védelméhez, csökkenti a fűtési és használati melegvíz-előállítási energiaköltséget is. A megújuló energia korábban többnyire a hő-, víz- és atomerőművek alternatívájaként került szóba, mára viszont már természetes energiaforrásává vált az újonnan épülő otthonoknak.

Termékjellemzők:

- 1:5 modulációs tartomány
- ultra kompakt méret: 700x395x279 mm
- kompozit hidraulikus szerelvénycsoport
- nemesacél primer hőcserélő, nemesacél előkeveréses égő
- beépített biztonsági szelep a fűtési körben: 3 bar
- külsőhőmérséklet-érzékelő csatlakoztatható
- beépített időjáráskövető-szabályozás
- NTC érzékelős hőfokellenőrzés
- elektronikus gyújtás / folyamatos lángmoduláció
- automatius by-pass szelep a fűtési körben

A BAXI Prime gázkazánokról bővebben webáruházunk felületén olvashat:

 

LOGO