Élet villanyszámla nélkül

  • MEGÚJULÓ ENERGIA,

      
  •   #706  

 

Így, hogy mára mondhatni természetessé váltak a napelemek a háztetőkön, egyre több gyártó termékeivel találkozhatunk a piacon. Évről évre egyre magasabb teljesítményű panelek kerülnek a piacra. Hogy miért éri meg Eurenert választania? Összegyűjtöttük Önnek!

20 éves az Eurener!

A napelemes rendszerek utóbbi években történő elterjedése mondhatjuk természetes folyamat volt, hiszen segítségükkel napenergiát úgy tudjuk árammá alakítani, hogy közben nem keletkezik a környezetet terhető káros anyag. Az Eurener - spanyol székhelyű - vállalat napelemek teljes palettáját kínálja a polikristályos moduloktól kezdve egészen az üveg-üveg napelemekig. 

Amennyiben Eurener napelemet választunk, úgy nem csupán 70 féle típus, teljesítmény és méret közül választhatunk, hanem egyben megbízható minőséget is vásárolunk a neves spanyol gyártó 20 éves tapasztalatának köszönhetően. 
A vállalat éves kapacitása eléri a 90 MW-ot, széles körben lehetővé téve ügyfeleiknek a tiszta energiaelőállítást. 

Nem csupán az áramtermelő képességét helyezik előtérbe, hanem minden egyéb mechanikai tulajdonságot. A panelek minden alkatrésze több lépcsőben ellenőrzött, valamennyi európai szabványnak megfelel. 

Termékeiket kereskedelmi hálózaton keresztül forgalmazzák és terjesztik világszerte. A Gépész Holding ennek a kereskedelmi hálózatnak a magyarországi képviselője. A vállalatot az Innovatív Vállalkozások Európai Központjában (CEEI), egy európai napenergiaipari csoport úttörőjeként alapították még 1997-ben. Az azóta megszerzett több, mint 20 éves gyártási tapasztalat az évek folyamán egy kiemelkedően magas minőségű gyártási folyamatot és know-how-t eredményezett. 
Az Eurener napelemek elektroluminesz-cencia vizsgálatnak alávetett termékek, kiváló minőségű és többszörös minősítésű tanúsítvánnyal a háttérben. 
Napelemeik nagy áteresztőképességű és nagy ellenállással bíró üvegből készülnek környezetbarát/újrahasznosítható anyagok felhasználásával. A nagy mechanikai szilárdságú keret és légkamra hosszútávú élettartamot szavatol.

Műszaki jellemzők:
Keret
Eloxált alumínium + Robosztus és ellenáll a korróziónak + Beépített dugó
Csatlakozó doboz
Zárt, robosztus és széles hőelvezetés + IP65 az IEC 60529 szerint + Beépített by-pass diódák (6 db) a részleges árnyékolás védelmére vonatkozólag + Csatlakozó MC4 vagy kompatibilis, könnyű és gyors kapcsolat + Kábelek 1 méter hosszúságú és 4mm2 réz + Tűzveszélyességi osztály II (UNI 9177 szabvány megfelelőség)
Eleje
3,2 mm-es edzett üveg + Texturált, extra átlátszó alacsony vastartalmú
Napelemek
60 sejt polikristályos szilícium / 156x156 mm
Tömeg és méretek (L x W) +/- 1% mm
20 Kg | 1640-1650 x 992 x 35/40 mm

 

Eurener termékeinket az álábbi linkre kattintva tekintheti meg:

LOGO