Mindig minőségi, mindig forradalmi

  • FŰTÉSTECHNIKA,

      
  •   #714  

 

Modernizálni szeretné a gáz-fűtési rendszerét, de nincs elég helye? Könnyedén megteheti ezt a Condens 7000i W-vel. Egyesíti a magas hatékonyságot, az elegáns megjelenést és a megfizethető árat.

Bosch Condens 7000i W

Magas minőség és hatásfok
A Bosch Condens 7000i W a Condens 9000i WM modellen alapul, így a kazánok folyamatos égésszabályozó rendszerrel vannak ellátva, amely biztosítja a láng stabilitását, és így a biztonságos és hatékony égést - még az ingadozó gázminőségek, különböző gáztípusok esetén is. A fűtő típusok 14, 24, 35 és 42 kW maximális teljesítménnyel és beépített váltószeleppel rendelkeznek használati melegvíztároló csatlakoztatása céljából.

Három kombi változat is elérhető lesz 24/24, 24/28 és 30/35 kW maximális teljesítményben (fűtés/HMV). A Condens 7000i W kazáncsalád széleskörű igényekhez illeszkedik 2-42 kW teljesítmény tartományban. A készülék egyik különlegessége az akár 1:8-as modulációs tartomány, amely lehetővé teszi többek között azt is, hogy az alacsony energiafelhasználású házak követelményeinek is megfeleljen a készülék a mindenkori hőigényekhez alkalmazkodva. Hatékonyság szempontjából azokban az időszakokban is előnyös, mikor a lakásban alacsonyabb a hőigény. Ilyenek például a tavaszi, őszi és enyhébb téli időszakok. Az akár 15,2 liter/perc használati melegvíz-mennyiségnek (35 kW kombi típus) és a 93%-os szezonális helyiségfűtési energiahatékonysági osztálynak köszönhetően a Bosch C7000i W a kategóriájának egyik legjobb megoldása.

Új kihívó modern megjelenéssel
A Condens 7000i W készülékkel azokat a végfelhasználókat célozzuk meg, akik jó ár-érték arányt, vonzó megjelenést és időtálló technológiát választanának. Csakúgy, mint a Condens 9000i WM, a Condens 7000i W készülék is elegáns üveg előlappal rendelkezik, továbbá fehér ill. fekete színben egyaránt elérhető.

A Condens 7000i W kompatibilis a legújabb Bosch EMS 2 szabályzócsaláddal és potenciálmentes vagy 230 V-os on-off termosztátokkal is, melynek köszönhetően nem feltétlenül szükséges új termosztátot vásárolni a gázkészülék cseréje esetén.

Ebben az esetben a beépített időjáráskövető szabályzó (BC23) segítségével tudunk hatékony rendszert kialakítani. A lehajtható előlap alatt található a beépített BC23 elektronika és a kezelőgombok.

CT100 okostermosztát vagy MB LAN modul használata esetén a fűtési rendszere távvezérelhető a Bosch EasyControl alkalmazás segítségével, okostelefonnal vagy tablettel is. A gyári kiegészítők számos tartozéka elérhető a készülékhez, úgy mint szerelőpanelek, keverőcsapok, égéstermék elvezetés, stb.

Komplex rendszer kialakítási lehetőségek
A Bosch széles termékportfóliójának köszönhetően egy márkából tudja kialakítani a fűtési/hűtési rendszerének fő komponenseit - akár napkollektoros, vagy hőszivattyús rendszerrel kombinálva - ami tökéletes kompatibilitást és könnyű kezelhetőséget biztosít.

Egyszerűen szép
Nem kell elrejtenie a készüléket: a varázslatos design igazi szemet gyönyörködtető látvány. A 7000i W jól mutat a folyosón, a fürdőszobában, vagy a konyhában. Amennyiben a Condens 7000i W-t választja, Ön olyan technológiát választ, amit látni kell.

LOGO