Magnéziumban gazdag BWT (v)ízélmény

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #718  

 

A BWT beépített vízszűrőjével nem kell többé nehéz ásványvizes palackokat hazacipelned, gondoskodnod azok tárolásáról és szelektív hulladék gyűjtéséről.

Magnesium Mineralizer

VIGYÉL MINŐSÉGET AZ ÉLETEDBE A BWT MAGNESIUM MINERALIZÁLT VÍZZEL!
Szűrd meg az ivóvizet a szabadalmaztatott BWT Magnesium Mineralizer technológiával, távolítsd el az esetlegesen előforduló illat- és ízrontó anyagokat (pl. klór) a vízből, miközben magnéziummal gazdagítod. Így nem változtatod meg a víz kémiai egyensúlyát, megőrzi eredeti kémhatását. A szűrő lelke az egyedülálló és szabadalmaztatott BWT Mangesium Mineralizer technológia. Az ivóvíz 5 szűrési fázison megy keresztül és magnéziummal is gazdagodik. A végeredmény: a Magensium Minerlizer víz. Ezen eljárás során eltávolítja az íz- és illatrontó anyagokat, lebegő anyagokat, és a vizhez értékes magnéziumot ad hozzá. Így optimalizálja az ásványi anyag tartalmat. Az eredmény lenyűgöző: felejthetetlenül frissítő ivóvíz a nap bármely pillanatában!

A Magnesium Mineralizer konyhai pult alá beépítható vízszűrő előnyei:

Íz és vitalitás ivóvizednek
A hozzáadott magnézium egyensúlyban tartja a szűrt víz ásványi anyag tartalmát. Az eredmény: szűrt, tiszta, zamatos ízvilág kiváló vízminőséggel párosulva. Ez a vízszűrési technológia tökéletesen alkalmas arra, hogy minden nap élvezd a friss ivóvizet konyhádban és hozzájárulhat a kávé és tea rejtett aromáinak felszabadításához.

Okos döntés
A BWT beépített vízszűrőjével nem kell többé nehéz ásványvizes palackokat hazacipelned, gondoskodnod azok tárolásáról és szelektív hulladék gyűjtéséről. Nem terhelik környezetünket az üres műanyag palackok, továbbá megszűnik a visszaváltható palackok tisztításából származó vízpazarlás is.

Költségek megtakarítás
A BWT vízszűrői nemcsak minőségben, hanem gazdaságosság szempontjából is igényeinkhez igazodnak. 1 liter Magnesium Mineralizer víz előállítása sokkal kevesebbe kerül, mint a legtöbb ugyanennyi mennyiségű palackozott víz.

Maximális elérhetőség
Akár otthon, az iskolában vagy a munkahelyen a Magnesium Mineralizer szűrővel kellemes, ízletes ízűvé varázsolhatod a csapvized. Töltsd fel reggel saját és családod kulacsait finom, zamatos Magensium Mineralizer vízzel konyhai csapodból!

Kényelem a nap folyamán
A BWT termékek nemcsak kényelmet nyújtanak, hanem felfrissítik testedet az egészséges és vitalizáló ivóvíz segítségével. Ezzel az egyszerű és hatékony technológiával hozzájárulhatsz tested magnézium egyensúlyának fenntartásához.

A jó közérzetért
A magnézium nélkülözhetetlen szerepet tölt be az élettani folyamatainkban és ideg-rendszervédő hatású ásványi anyag. A megfelelő mennyiségű magnéziumbevitel hozzájárulhat a fizikai és szellemi teljesítményedhez is.

 

LOGO