Matrix zuhanykabin a RAVAK-tól - Neo helyett Önnek

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #719  

 

Neonak a Matrixban választania kellett a kék vagy piros kapszula közül. Ha Önnek a tökéletes zuhanykabin megtalálása a célja, talán kicsit könnyebb helyzetben van, bár komoly döntéseket kell meghoznia így is. Válassza a “kéket” vagy a “pirosat”, szeresse a hideget vagy a meleget, a RAVAK most is olyan fürdőszoba megoldást kínál Önnek, amely biztosan nem egy illúzió része.

Elsőosztályú alapanyag

Az új Matrix zuhanykabinban az élmény valóságos!
A Matrix zuhanykabin egyedi, összetéveszthetetlen megjelenése a fenntartható luxus jegyében készült mindazoknak, akik nem csak saját magukra, hanem környezetükre is átlagon felül igényesek.

A Matrix zuhanykabin nem csak egy fürdőszobabútor, nem egy átlagos zuhanytálca és hétköznapi zuhanyajtó együttese. Ennek a darabnak saját stílusa van. A legkifinomultabb gyártástechnológiával készül, a legjobb minőségű alapanyagokból. A RAVAK kínálatában megtalálható eltolható ajtós zuhanykabinok közül a Matrix rendelkezik a legelegánsabb formatervezéssel.

Praktikus tolórendszer
A Matrix nem csak elegáns, hanem praktikus tolórendszerrel is rendelkezik. A vezető-lécet helyettesítő fixáló sín könnyedséget kölcsönöz a zuhanykabinnak, míg a problémamentes működést 20 mm átmérőjű görgők biztosítják. Ez a mechanizmus meggátolja a csúszóalkatrészek egymásba akadását, és gondoskodik arról, hogy a zuhanyajtó nyitása olyan csendes legyen, mintha meg sem mozdította volna.

Minőségi alapanyagok
A Matrix zuhanykabinok gyártásánál a RAVAK elsőosztályú anyagokat használ - minőségi alumínium, fém kötőelemek valamint krómozott tartóelemek bizonyítják, hogy hétköznapi luxus kifejezése nem paradoxon.  A 8 és 6 mm vastagságú fix és mozgó rész edzett biztonsági üvegének védelmét a láthatatlan RAVAK AntiCalc vízlepergető üvegre való felületkezelés biztosítja, amely meggátolja a vízkőképződést.

Magabiztos design
A Matrix zuhanykabin jellegzetességei a határozott, négyzet alakú elemek, valamint a magabiztos, egyenes vonalak. A formatervező szándékosan emelte ki a felső és az oldalsó profilokat, hogy a kerámia padló szépsége kellően érvényesülhessen a fürdőszoba birodalmában.

LOGO