Honeywell X-sorozatú rádiófrekevenciás modul

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #720  

 

A Honeywell X-sorozatú rádiófrekevenciás modul segítségével, könnyen és gyorsan alakít-hat ki helyi vészjelző hálózatot otthonában. A Honeywell X-sorozatú füst- és hőérzékelők, valamint a szén-monoxid vészjelzők hálózatba kapcsolásával az épületben tartózkodó személyek a lehető leggyorsabban figyelmeztethetők az esetleges veszélyre.

Hálózatban biztonságban

Minél hamarabb értesülnek az érintett személyek a tűzről vagy szén-monoxid szivárgásról, annál alacsonyabb a sérülések vagy az esetleges halálesetek kockázata. Ezen túlmenően korai észlelés esetén a lehetséges anyagi károk is mérsékelhetők. A vezetékes hálózatok kiépítése költséges és időigényes feladat, emellett a körülmények (vagy a vonatkozó szabványok) esetleges megváltozása esetén csak nehezen és magas költségek mellett lehetséges az átalakításuk.

Az XW100 modul vezeték nélküli technológiájának köszönhetően, bontás, fúrás, zavaró vezetékcsatornák, valamint a díszítőelemek megbontása nélkül építhető ki a vészjelzési hálózat. A füst- és hőérzékelők, valamint a szén-monoxid vészjelző készülékek vezeték nélkül továbbított jelek segítségével kapcsolódnak egymáshoz, szükségtelenné téve ezáltal az X-sorozatú jelzőkészülékek kábelezését. Az ily módon létrehozható biztonsági rend-szer igények szerinti módosítása, vagy kibővítése jóval egyszerűbben és kényelmesebben végezhető el. Mivel a hálózat kiépítése vezetékezést nem igényel, az ingatlanban található jelzőkészülékek így gyorsan, egyszerűen és költséghatékonyan csatlakoztathatók egymáshoz.

Minden Honeywell X-sorozatú jelzőkészülék vezeték nélküli hálózatba kapcsolható az XW100 modul segítségével. Ez azt jelenti, hogy ha egy X-sorozatú szén-monoxid vészjelző, illetve füst- vagy hőérzékelő riasztást ad le, akkor minden vele egy rendszerbe kapcsolt egység úgyszintén hangjelzést fog leadni. Így az épület különböző részeiben tartózkodó személyeknek megfelelő idő áll rendelkezésére az ingatlan elhagyásához. Ez különösen a nagyobb, vagy többszintes lakóépületek esetén hasznos, ahol előfordulhat, hogy a riasztást kiváltó esemény az épület egy másik, távoli részében van. A vezeték nélküli hálózati modulon található nyomógomb a modul beállítására és üzemeltetésére szolgál, a vészjelző készülékeken található, kék színű LED pedig a különböző állapotokat és az antenna csatlakoztatását jelzi.

Kapcsolja össze X-sorozatú vészjelzőit vezeték nélküli modullal
- Bármelyik X-sorozatú szén-monoxid vészjelző, füst- és hőérzékelő összeköthető
- A helyi hálózatba kötött vészjelzők minden az épületben tartózkodó személy figyelmét gyorsan felhívják a veszélyre
- Egyszerű telepítés: az XW100 vezeték nélküli modul könnyen a vészjelzőkbe helyezhető
- Könnyű beüzemelés, hálózatba tanítás: időt takarít meg és ingatlanát gyorsan védetté teheti
- Könnyű ellenőrzés: egy gombnyomással meggyőződhet róla, hogy az XW100 vezeték nélküli modul kapcsolódik a hálózathoz
- Karbantartás mentes, nincs cserélendő alkatrész

Honeywell szabályzóink megtekintéséhez / megvásárlásához kérjük kattintson az alábbi bannerre:

LOGO