Márkaszerviz-találkozót rendeztünk

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #728  

 

A szezon kapujában, szeptember 14-én rendeztük meg Márkaszerviz-találkozónkat a ceglédi központunkban. Az ipari stílusú helyszínre 200 szervizes partnerünket invitáltuk meg. A szinte 100%-os részvételi arány jelző érték számunkra, a kölcsönös bizalom és a jó munkakapcsolat mutatója ez, melyet ezúton is köszönünk mindenkinek!

Ahol a közös célok találkoznak

Az egész napos rendezvényt egy reggelivel kezdtük, melyet Sziládi Sándor – tulajdonos – beszéde követett. Szó esett az elmúlt évekről, hogy a cég történetében miknek is lehettünk szemtanúi és részesei, továbbá a ceglédi raktár bővítésről és az új áruházakról. Elhangzott jónéhány érdekes statisztikai adat és piaci körkép, valamint beszélt arról is, hogy milyen fontos az összefogás a szakma képviselőivel. Fontos, hogy képesek legyünk lépést tartva a rohamosan megnövekedett kereslettel a megszokott szinten és színvonalon kiszolgálni vásárlóinkat.
Szilágyi Tamás – kereskedelmi és marketing igazgató – szólalt fel ezt követően, majd egy kis szünet után Ázsóth Tamás – projekt és műszaki tanácsadó mérnök – még a piacon is csak most terjedő, felfutó termékekről a Baxi és az Atlantic hőszivattyúkról tartott előadást. A típusválaszték mellett beszélt az egyes márkák jellegzetességeiről és előnyeiről, továbbá a beépítési és szabályozási lehetőségekről is.

Ez év elején a márkaszerviz megmérettette partnereink szakmai tudását, melynek elődöntőjére e rendezvény miliőjében került sor. A bejutott 25 versenyző egy írásos tesztet töltött ki, melynek első 10 helyezettje jutott el a döntőig. A döntőn a feladat nem volt más, minthogy egy szimulált kazánházban megkeresni a szerelési hibákat, megadott idő alatt. A korántsem könnyű feladat az életben is gyakran előforduló hibákat tárta fel.
A megmérettetést követően a három legjobbat jutalmaztuk.
Az első helyezet a L.Á.R. Kft.-től Fajka László lett, a jutalma nem más, mint egy prémium kategóriás Baxi Platinum 1.18 készülék volt. A második helyezett a Spindelbau Kft. részéről Spindelbauer Zoltán, kinek nyereménye egy 100.000,- Ft értékű vásárlási utalvány volt, míg a harmadik helyezett Pácza és Társai Kft. részéről Pácza Pál, aki egy 50.000,- Ft értékű vásárlási utalvánnyal gazdagodott.


Gratulálunk a nyerteseknek!


Egy új programelemet is csempésztünk a napba, ebéd után egy aukció keretén belül licitálni lehetett a meghirdetett termékekre. Az aukciót sikeresnek ítéljük, hiszen nem csupán jó hangulatban telt, hanem számos termék jutányos áron új kézbe is került.

Márkaszerviz-találkozónkon nem csupán a Baxi márka képviseltette magát, hiszen kézzel foghatóvá tettük a többi fontos márkánkat is, úgymint az Adey, DAB, Concept, Fixtrend, Atlantic termékeket és napelemes rendszerünket is.
Mindezt tettük úgy, hogy a Gépész Expóról már nem ismeretlen Gépész online játékfelületet használva ismertettük meg egyes termékeink hasznos tulajdonságait.
Ha már játék, akkor sorsolás és sok-sok értékes ajándék is várta a nap végén a szerencséseket, mely sorsolás egyben egy lazább hangvételű, Szilágyi Tamás által levezényelt záró
programja volt a napnak.

Elmondható, hogy a Márkaszerviz-találkozónk mind a Partnereink, mind saját oldalunkat tekintve sikeresnek bizonyult.
Reméljük, hogy sokszor lesz még alkalmunk egymással találkozni rendezvényeinken!
LOGO