Új csaptelep családok a Mofémtől

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #733  

 

2018-ban két új csaptelep család jelent meg a Mofém termékválasztékában, melyek nemcsak új formai jegyeket hordoznak, de az eddigiektől eltérő műszaki tartalommal is rendelkeznek. A két család a Zenit és Bridge nevet viselik.

Új arculat

A Zenit és Bridge csaptelepek az eddigiektől eltérő műszaki tartalommal rendelkeznek

A Zenit forma és méretezés szempontjából a Trend Plus és a Junior Evo családok között helyezkedik el. Nevét sem véletlenül kapta, a Zenit szó jelentéséből kiindulva, ezzel a családdal indul el a Mofém választék felső kategóriája. A zuhanyrendszerek széles választéka is megtalálható különböző, eddig a Mofémnél nem látott megoldásokkal.

A másik csaptelep család a Bridge nevet viseli. A belépő csaptelep család kategória választékát bővíti, hidat jelent, ami az eddig hiányzó formai űrt hivatott betölteni. A teljes család önálló karakterrel rendelkezik, nem másolja a többi csaptelep formáját. Érdekessége, hogy a kifolyócső alsó lágy ívbe fut át.

A Mofém megújult. Eddig soha nem látott új termékek, forradalmi műszaki megoldások, bővülő szolgáltatások jelennek meg kínálatukban és mindez egy magával ragadó környezetbe „csomagolva”, amit egyszerűen csak új arculatnak neveznek.

LOGO