Új Condens 2300W kondenzációs gázkészülék

  • FŰTÉSTECHNIKA,

      
  •   #735  

 

Az új Bosch Condens 2300 W kondenzációs fali gázkészülék segítségével gyorsan és hatékonyan újíthatja fel meglévő fűtési rendszerét. Rendkívül kompakt méretei, valamint rugalmas beépítési lehetőségei miatt ez a 24/30 kW teljesítményű, hihetetlenül esztétikus kombi készülék tökéletesen alkalmazkodik a vele szemben támasztott legkülönfélébb követelményekhez.

Bosch
A készülék előnyei:
- könnyű telepíthetőség, időhatékony karbantartás
- robusztus, kiváló minőségű alkatrészek a hosszú élettartam és hatékonyság érdekében
- vonzó kialakítás és könnyű kezelhetőség
- 14 liter/perc használati melegvíz térfogatáram 30 K hőmérséklet emelés esetén
- magas hatékonyság a széles moduláció révén, amely szükség szerint alkalmazkodik a hőigényhez
- lenyűgöző kialakítás a Bosch kondenzációs készülékek legújabb megjelenési formájában

Egyszerű és helytakarékos telepítés
A Condens 2300 W megkönnyíti a már meglévő fűtési rendszerek korszerűsítését. A kiemelkedően magas megengedett egyenértékű csőhosszúságoknak köszönhetően a készülék még a legextrémebb égéstermék-elvezetésekkel is könnyedén összekapcsolható. Ennek köszönhetően a hosszú égéstermék-elvezetés esetén is gyors és problémamentes kazáncserét tesz lehetővé. A rendkívül kompakt, 710 x 400 x 300 mm-es méretek eredményeképpen az új, különösen helytakarékos kondenzációs készülék gyakorlatilag bárhol elhelyezhető – még a nappaliban is.

Gyors és egyszerű karbantartás
Az új Condens 2300 W különösen alacsony karbantartási igénnyel rendelkezik. A készülék átgondolt tervezésének köszönhetően minden karbantartás gyorsan és időtakarékosan elvégezhető. Az oldalrészek levehetők, a belső tér különösen áttekinthető, így minden fontos alkatrész gyorsan és közvetlenül elölről hozzáférhető. Az elektromos bekötések színkódokkal rendelkeznek, így elkerülhetők az esetleges félreértésekből adódó problémák. A magától értetődő kezelőfelületnek köszönhetően a készülék rendkívül felhasználóbarát.

A hosszú élettartam és hatékonyság találkozása a vonzó megjelenéssel
A legmodernebb Bosch technológia, valamint a lekerekített élekkel rendelkező jövőbemutató kialakítás teszi a Condens 2300 W készüléket minden háztartás ékkövévé. Gyártás során különös figyelmet fordítottak a tökéletesen átgondolt felépítésre, valamint annak első osztályú kivitelezésére. A gyors és egyszerű telepíthetőség mellett a Condens 2300 W jó hangszigeteléssel is rendelkezik. A kazán 1 : 10 modulációs tartománnyal rendelkezik, melynek köszönhetően az aktuális hőigénynek megfelelően automatikusan szabályozza az égő teljesítményét, növelve ezzel a kazán hatékonyságát, ha a méretezési állapottól eltérő üzemállapot áll fenn. Mindennek eredménye a 94%-os szezonális helyiségfűtési hatásfok, valamint az ErP besorolás szerinti „A” energiaosztály.

LOGO