CONCEPT Törülközőszárító radiátorok

  • FŰTÉSTECHNIKA,

      
  •   #768  

 

A fürdőszobánk az egyik leggyakrabban használt helyisége a lakásnak. A mindennapi tisztálkodáson túlmenően itt próbálunk regenerálódni egy-egy fárasztó nap után. A fürdőszoba kialakításánál vagy felújításánál egyre inkább figyelembe vesszük, hogy hangulatos, nyugodt helyiséget varázsoljuk a fürdőből, hiszen nem elhanyagolható szempont, hogy ezeket a perceket milyen körülmények között töltjük.

Elektromos fűtőbetét beszerelésével önállóan is üzemeltethetjük

A fürdőkádon, a zuhanykabinon a mosdón túlmenően, itt kaphat helyet a törülközőszárító csőradiátor is. Nem csupán esztétikai érzékünknek szép egy törülközőszárító csőradiátor. Fűti a helyiséget és szárazon tartja a törülközőket, így akadályozva meg a nedves környezetet kedvelő baktériumok és gombák szaporodását. Abban az esetben, ha nagyobb méretű a fürdőszoba, csupán kiegészítő fűtésként funkcionálhat a csőradiátor, melyet kombinálhatunk padlófűtéssel illetve radiátoros fűtéssel. 

TULAJDONSÁGOK
- Kiváló minőségű acél alapanyag
- Maximális üzemi nyomás 10 bar
- A tartó és a légtelenítő tartozék
- Alapszín a RAL9016 fehér, azonban rendelhető színes változatban is
Radiátor csatlakozás: 4xG1/2” belső menet
- Függőleges profil: D profil (35x 41mm)
- Vízszintes profil: egyenes illetve hajlított cső 22 mm átmérővel

TÖRÜLKÖZŐSZÁRÍTÓ RADIÁTOROK KÖZÉPSŐ CSATLAKOZÁSSAL
A Concept középső csatlakozású törülközőszárító radiátorok csővezeték szerelése elvégezhető anélkül is, hogy tudnánk a radiátor méretét (itt természetesen elsősorban a szélességi méretre gondolunk).

A csöveket beépítésnél (a praktikus középső csatlakozásnak köszönhetően) egy véséssel el lehet helyezni a falban, ami jelentősen megkönnyíti a munkát. Ha a szelepblokkra ter-mosztát fejet raknak, akkor a termofej biztosan a légáramba kerül, így nem áll fenn a veszély, hogy olyan helyen lesz, ahol a levegő megszorul, ami egyébként pontatlan működést okozna. A szelepblokkot esztétikus burkolattal látják el – így a radiátor tökéletesen illeszkedik a modern fürdőszobákba is.
Üzemeltethetjük a központi fűtésrendszerre csatlakoztatva, vagy attól függetlenül önállóan egy elektromos fűtőbetét beszerelésével, illetve a kettő kombinációjával, melynek eredményeképp fűtési idényben a központi fűtési rendszer részeként, fűtési szezonon kívül az elektromos fűtőbetét segítségével üzemel. Tökéletes a nedvesség megszüntetésére is.
Vegyük figyelembe, hogy a fűtőpatron teljesítménye maximum 75%-a lehet a radiátor teljesítményének!

Concept törülközőszárító radiátorainkat az alábbi képre kattintva tekintheti meg:

LOGO