Új Lydos termékek - Vadonatúj melegvíz élmény

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #772  

 

Végre megérkeztek a berendezések, amelyek egyszerre biztosítanak hosszú zuhanyokat, lenyűgöző élettartamot és maximális kényelmet! Nyugodtan kikapcsolódhat, ha otthonában Lydos működik. Az új Lydos termékcsaláddal valóságos élmény a vízmelegítés.

Ariston

Vigyen egy igazi mesterművet otthonába
Az olaszországban tervezett és kiváló minőségű anyagokból legyártott Lydos egyedülálló belsőépítészeti berendezési tárgy lesz otthonában.

A korszerű, szabadalmaztatott* WaterPlus technológia a bejö-vő hidegvizet a tartály alján tartja, ezzel csökkentve a hidegvíz és tárolt melegvíz keveredését. Ezzel a készülék akár 16%-kal több forró vizet biztosít, hogy Ön bármikor kiélvezhesse egy plusz forró zuhany kényelmét!

Az Ariston mindig is olyan berendezések fejlesztésére törekedett, amelyek az idő múlásával is megőrzik minőségüket. Huszonöt évvel ezelőtt az Ariston volt az első elektromos vízmelegítő-gyártó, amely TiTec titánium-zománcot alkalmazott bevonat gyanánt. Az Ariston most felelevenítette ezt a hagyományát: bevezette az Ariston tulajdonában lévő, újonnan kifejlesztett kettős Titanshield technológiát, amely teljes védelmet biztosít a tartály korróziójával szemben. A Lydos belső felülete – a titánium természetes tulajdonságai és egy nagyméretű magnézium-anód révén – kettős védelmet nyújt a korrózió ellen. A tartályok belső felülete korrózióálló és rozsdaálló titániumzománccal lett bevonva, amely megakadályozza a melegvízzel érintkező felületek korrózióját. A magnézium anód hatékonyan megakadályozza a tartály belső felületének oxidációját, s ezáltal meghosszabbítja a vízmelegítő élettartamát. A titánium – természetes módon – olyan dioxidfóliát állít elő, amely megakadályozza a vízkőképzodést a tartály belső felületén.

LOGO