Geberit AquaClean - A higiéniai berendezés

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #773  

 

Olyan érzés, mintha frissen zuhanyozott volna - A Geberit AquaClean higiéniai berendezéseivel a vízzel való gyengéd tisztítást tapasztalhatja meg. Így egész nap élvezheti a frissesség és tisztaság érzését. Minden helyzetben.

Mera, Sela, Tuma

A Geberit AquaClean a kényelmet, a designt és a fenntarthatóságot a jól ismert Geberit minőséggel ötvözi, esztétikai és innovatív megoldásokat létrehozva ezzel a fürdőszobák számára. Szinte minden igényhez és minden helyiségkialakításhoz megtalálható a megfelelő higiéniai berendezés - a sok kényelmi funkcióval rendelkező, elegáns és különleges komplett berendezésektől kezdve a rugalmasan alkalmazható, WC-kerámiára helyezhető változatokig.

Természetes WC-higiénia: tiszta és friss gombnyomásra
Csak a víz tisztít igazán. Ez a testápolásra is érvényes, az intim területekre pedig különösképpen. A higiéniai berendezéssel roppant egyszerűen, gombnyomásra élheti át a víz által megvalósuló gyengéd és természetes higiéniát, valamint a frissesség és a tisztaság merőben új érzését.

Minden igényre megfelelő modell
A Mera, Sela és Tuma berendezésekkel a Geberit a legmegfelelőbb megoldást kínálja. Minden igényhez és minden beépítési környezethez megtalálható a megfelelő higiéniai berendezés - a sok kényelmi funkcióval rendelkező komplett berendezésektől kezdve a rugalmasan alkalmazható, WC-kerámiára helyezhető változatokig. Design és technológia tökéletes összhangja akkora helyszükséglettel, mintha egy normál WC-t szereltetne fel.

- AquaClean Mera tökéletes kényelmet kínál és megfelel a legmagasabb elvárásoknak is design és működés tekintetében.
- AquaClean Sela egyszerűséggel, ugyanakkor elegáns designnal dicsekedhet: olyan diszkrét higiéniai berendezés, melynek extra képességei ránézésre nem láthatók.
- AquaClean Tuma egy kompakt mindentudó a higiéniai berendezések közt, mely meglepően sokoldalú lehetőségeket kínál bármely fürdőszobában. Az AquaClean Tuma komplett berendezésként és meglévő WC-re szerelhető kivitelben is kapható.
 

A Geberit AquaClean higiéniai berendezések szabadalmaztatott WhirlSpray zuhany-technológiával és egyértelmű, könnyen használható távirányítóval lettek ellátva.

A különböző modellek kivitelének függvényében további olyan komfort funkciók is elérhetők, mint a női zuhany, szagelszívó-egység, meleg levegős szárítás vagy a WC-ülőke fűtés.

Az Ön számára nyújtott előnyök
- Első osztályú formatervezés, innovatív technológia és megbízható minőség
- Meggyőző komfortfunkciók
- Jóleső és alapos tisztítás
- Harmonizáló megoldások bármely környezethez
- Egyszerű beszerelés
- Fenntartható

A jól kialakított megoldások esetében a kényelem már a beszerelésnél kezdődik
A felújítás leegyszerűsödik: mindamellett, hogy egy kényelmes higiéniai berendezést kap, a Geberit jól átgondolt megoldással szolgál az egyszerű és esztétikailag vonzó környezet kialakításához. Ha nem szeretné lecserélni a meglévő WC-kerámiáját, akkor sem kell lemondania a zuhany funkcióval ellátott higiéniai berendezésről.

A praktikus Geberit AquaClean gyorsan és egyszerűen felszerelhető szinte minden hagyományos WC-kerámiára. Csak a meglévő WC-ülőkéjéről kell lemondania. Így kisebb felújítások esetén is tökéletes komfortot varázsolhat otthonába.

LOGO