RAVAK ingyenes fürdőszobatervező program

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #783  

 

Ha felújít vagy építkezik, a RAVAK fürdőszobatervező biztosan segítségére lesz. Csalogassa elő az Önben rejlő lakberendezőt és adjon teret kreativitásának. Rajzolja meg az ingyenes fürdőszobatervező négyzetrácsos oldalaira fürdőszobája méretarányos alaprajzát, jelölje a vízvezetékek, ajtók és ablakok pozícióját, álmodja meg a szaniterek stílusát, válassza ki és helyezze el a méretarányos sablonokat. A fürdőszobatervezőben mindent megtalál. a gondtalan tervezéshez.

Méretarányos sablon

Amennyiben valaki most készül berendezni/megtervezni fürdőszobáját, ez a segédlet a legjobb barátja lehet. A méretarányos eszközök segítenek benne, hogy a megfelelő helyre kerüljenek a fürdőszoba szaniterek.

Még mielőtt felelősségteljes fürdőszobatervezésbe kezdene bárki, fontos, hogy az alábbi kérdések tisztázásra kerüljenek:
- Hányan fogják használni a fürdőszobát?
- Kádat, zuhanyt vagy mindkettőt szeretnénke a fürdőszobába?
- WC csésze lesze a helyiségben, vagy sem?
- Mennyi hely van a fürdőszobában, illetve milyen bővítési opciók vannak?

Hogyan kezdjünk hozzá a tervezéshez?
- Első feladat a saját fürdőszoba alaprajzának a felrajzolása, amihez a Ravak segítségül ad néhány négyzetrácsos oldalt.
- Majd jöhet az ajtók és ablakok pozíciójának alaprajzon történő bejelölése
- Mindenképp fontos berajzolni a vízvezetékek nyomvonalát, illetve a lefolyók helyzetét is.
- Ezt követően helyezhetőek el az alaprajzon a méretarányos – M1:20 – szaniter sablonok
- A kádaknál, zuhanytálcáknál, mosdóknál külön figyelmet igényel a lefolyók megfelelő bejelölése
- Zuhanykabinoknál a nyitás módja is meghatározó tényező (elcsúsztatható, csuklós, kifelé nyíló/csapszeggel, kifelé nyíló/pánttal)
- Fontos, hogy a kifelé nyíló zuhanyajtó esetében ne tévesszük szem elől a kinyitáshoz szükséges helyet.

Kész a méretarányos alaprajz, mégsem jön az ihlet? A RAVAK ebben az esetben is segít. Különböző lakberendezői inspirációkat, gyakorlati zuhanykabit/kádtelepítési videókat és konkrét termékválasztékot is kínál az oldal.

Zuhanykabinok, zuhanytálcák, zuhanyfolyókák kádak, mosdók, csaptelepek, fürdőszobabútorok, szaniter kerámiák és kiegészítők, hidromasszázs panelek, ülőkék és egyéb fürdőszobai kiegészítők mind megtalálhatók az oldalon. Nincs más dolgunk, mint saját ízlésünkhöz igazítva megtalálni a számunkra legkedvesebbeket.

Pár apró trükk és máris jobban kihasználhatja a rendelkezésre álló teret.

Letölthető program: furdoszobam.hu

LOGO