A fűtési keringető szivattyúk új generációja

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #784  

 

A Grundfos fűtési keringető szivattyúk megújultak! Az új funkciók nagyobb komfortot, nagyobb megtakarítást jelentenek mind a szerelőknek, mind a végfelhasználóknak.

Megújult szivattyúk

GRUNDFOS ALPHA2
Az ALPHA2 esetében a már megszokott Grundfos minőség garantálja az egyszerű telepítést, a kimagasló energiahatékonyságot, és a megbízható működést, még nehéz üzemi körülmények között is. Ezeken felül a továbbfejlesztett ALPHA2 még két kiegészítőt kínál - az ALPHA Readert és a Grundfos GO Balance applikációt. 
Ezek használatával a szerelőknek egy rendszer hidraulikus beszabályozása csak pár percet vesz igénybe. 

Az ALPHA Reader egy kisméretű segédeszköz, melyet az ALPHA2 szivattyú elejére lehet csatlakoztatni. Beolvassa a szivattyú jelét, adatait, majd kommunikál a Grundfos GO Balance applikációval a beszabályozás során. A hidraulikus beszabályozás elvégzése után az eszközt zsebre teheti, és következő munkája során újra használhatja. Az applikáció iTunes vagy Google Play felületekről érhető el, tölthető le. Az applikáció az ALPHA Reader jelét veszi, majd végigvezeti a szerelőt a beszabályozás egyszerű lépésein. Az applikáció a Google play vagy az App Store felületeken érhető el.

További előnyök:
- szárazonfutás elleni védelem 
- AUTOADAPT funkció
- kimagasló hatékonyság

 

GRUNDFOS ALPHA3 
A megújult ALPHA3 szivattyú vezeték nélküli kommunikációja a maximális komfortot nyújtja mindenkinek. A beépített kétirányú kommunikáció (Bluetooth) a GO Remote alkalmazással lehetővé teszi a szivattyú és egy okostelefon közti kommunikációt. A szivattyú beállításai pedig gyorsan és egyszerűen módosíthatóak. 
A GO Balance applikáció lépésről lépésre vezet végig egy fűtési rendszer hidraulikus beszabályozásán, gyorsan és egyszerűen. 

A GRUNDFOS ALPHA3 alkalmazási területei:
- Egycsöves rendszerek
- Kétcsöves rendszerek
- Használati melegvizes rendszerek
- Padlófűtési rendszerek
- Légkondícionáló rendszerek (közeg hőmérséklet≥ 2°C)

A digitalizáció világában a Grundfos megújult keringető szivattyúi óriási lépést jelentenek a jövő szivattyús rendszerei terén, amelyek már tökéletesen illeszkednek a XXI. századi ügyfelek igényeihez. 

www.grundfos.hu

Grundfos Alpha2 és Aplha3 termékkínálatunkat a lenti linkre kattintva tekintheti meg:

LOGO