Ünnepélyes telephely megnyitók a Gépésznél

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #786  

 

Augusztusi lapszámunkban már beszámoltunk róla, hogy szekszárdi és szegedi telephelyünk nemrégiben új helyen nyitotta meg kapuit. Az átállást követően ünnepi megnyitót is tartottak a szakáruházak, ahol a gyártók képviselőin túl vendégül látták kivitelező- és viszonteladó partnereiket is.

Szeged, Szekszárd

Az első megnyitó (09.27-én) Szekszárdon volt, ahol a Plan Zrt. ügyvezető igazgatója, Slonszki Attila nyitotta meg a programot, átadva a szót Ács Rezső polgármesternek, aki a beruházás fontosságáról és a város életére gyakorolt pozítív hatásairól beszélt. Majd Kovács Ferenc tulajdonos mondott köszöntőt az egybegyűlteknek.


 
Az új, modern raktárbázissal rendelkező telephely felépítése/berendezése és elindítása igen komoly és hosszas munka eredményeként jöhetett csak létre, melyet ezúton is köszönünk a telephely vezetőjének - Szabó Zoltánnak. Az új helyszínen - Páskum u. 1. - a logisztikai folyamatokat tárhely rendszerű raktározás, logisztikai szoftver és a teherautók számára kialakított könnyű be- és kirakodási lehetőség optimalizálja, mely eszközök mind a vásárlók még gördülékenyebb kiszolgálását biztosítják. Az üzletet továbbra is a széles választék-, a kimagasló minőség- és kedvező árak jellemzik.
 

Fontosak a munkahelyteremtő beruházások
Október 04-én ünnepélyes keretek között átadásra került szegedi szakáruházunk is (Dorozsmai út 12.), a korábbi profillal megegyezően - kis- és nagykereskedelmi területeken kínálva megoldást. A nagyszabású beruházás 7 új munkahelyet teremtett. 

„A megnyitó ünnepségen az önkormányzat részéről Joób Márton, a Foglalkoztatási, Szociális és Sportbizottság elnöke köszöntötte a megjelenteket. Elmondta, a város számára fontos, hogy a kis és középvállalkozások is fejlődjenek, erősödjenek, mivel ők adják a munkahelyek 70 százalékát. A vállalkozások fejlődése Szegedre is jó hatással van, hiszen az erős cégek az adókon keresztül hozzájárulnak a város költségvetéséhez, amelyet többek között fejlesztésekre fordít az önkormányzat – tette hozzá a képviselő.” (Forrás: szeged.hu)

LOGO