Siemens szobatermosztátok megújult funkciókkal

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #787  

 

Az elmúlt 10 év alatt, a Siemens első generációs RDH.../RDJ... szobatermosztátjai nagy ismertségre tettek szert és szép sikert arattak a standard fűtési termosztátok között. Népszerűségük fő oka az egyszerű kezelésükből és felhasználóbarát kialakításukból adódott. A további sikerek elérése, valamint az új “zöld” előírásoknak való megfelelés szándékával fejlesztette ki a Siemens RDH.../RDJ... szobatermosztátjait.

RDH100, RDJ100

Fokozottan energiatakarékos modell
Az új funkciók érezhető előnyöket kínálnak mind közületi, mind magán felhasználásnál. Néhány hónappal ezelőtt kerültek reflektorfénybe a Siemens új RDH100.. és RDJ100.. szobatermosztátjai, melyek fejlett TPI öntanuló szabályozási tudással lettek felvértezve és így a legkorszerűbb szabályozást teszik elérhetővé a megfizethető árú szobatermosztátok piacán.

Az alábbi rendszer elemek működtetésére használhatók: Zónaszelepek, kazánok, ventilátorok, szivattyúk, padlófűtési rendszerek, radiátorok vagy konvekciós fűtési rendszerek. A termékek tudása néhány hasznos plusz funkcióval került bővítésre, melyek mind közületi felhasználásnál, mind magán háztartások tekintetében érezhető előnyöket kínálnak.

Általános jellemzők
- Modern design, nagyméretű kijelző és robusztus ház, rögzít-hető hátlapon (vékony elegáns burkolat, nagyméretű kijelző a jobb olvashatóságért, tolókapcsoló az egyszerű programozhatóségért, forgatógép a könnyű hőmérsékletbeállításért) 
- Még egyszerűbb felszerelés (bekötési ábra a készülék hátoldalán)
-  Könnyebb beállítás és üzembehelyezés
- Egyszerű cserélhetőség (amennyiben már rendelkezünk vezeték nélküli eszközzel)

Új funkciók:
- Állíthatóvá vált a szabályozási algoritmus jellege (PID lassú – pl. padlófűtéshez, PID gyors – pl. elektromos fűtéshez, 2 pont 1 K hiszterézissel – pl. kis hőleadós rendszerekhez, 2 pont 0,5 K hiszterézissel – pl. általános rendszerekhez), mely lehetővé teszi, hogy minden felhasználó a saját fűtési rendszeréhez leginkább megfelelő szabályozást tudja beállítani.
- Korlátozhatóvá vált a maximális és minimális hőmérsékleti érték, amellyel pl. közületeknél vagy közintézményeknél lekorlátozható a szükségtelen túlfűtés és ebből adódó energiapazarlás.
- Beállíthatóvá vált egy szerviz intervallum emlékeztető, melynek segítségével beállítható egy kazán szervizelés szükségességét jelző emlékeztető, ezzel garantálható a kazán biztonságos üzemeltetése.

A termékcsalád tagjai az új funkciókat változatlan ár mellett kínálják. Az új funkciók a termékek belső menüjéből aktiválhatók.

Bővebb információkért / vásárláshoz kérjük kattintson az alábbi linkre:

LOGO