Hansgrohe Logis

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #790  

 

Az új Logis® csaptelepek szemet gyönyörködtetőek és kellemes tapintásúak. A nyitott kialakítású kar érintésre csábít. Egyből látszik: nekünk fontos az összetéveszthetetlen dizájn.

EMBERI. HARMONIKUS. OTTHONOS.

Termékjellemzők
- tartalmazza a következőket: egykaros mosdócsaptelep, lefolyógarnitúra
- ComfortZone 100 + kinyúlás 108 mm
- normál vízsugár
- átfolyási mennyiség 3 bar nyomás esetén: 5 l/perc
- kerámiabetét
- állítható hőfokkorlátozó
- átfolyós vízmelegítőkhöz alkalmas
- automata lefolyógarnitúra
- lefolyógarnitúra: szintetikus

EcoSmart technológia

A klímavédelem a zuhanyozással, az ökológiai kereskedelem pedig a kézmosással kezdődik. A Hansgrohe mint a "víz ügyvédje" élenjáró szerepet tölt be értékes erőforrásunk szakértőjeként. A Hansgrohe csaptelepek és zuhanyok, melyek az EcoSmart technológiával rendelkeznek, 60 százalékkal kevesebb vizet fogyasztanak, mint a hagyományos termékek – miközben maximális komfortélményt nyújtanak. A kevesebb melegvíz-felhasználás, kevesebb energiafogyasztást is eredményez. Ez annyit jelent: kisebb mértékű CO2 kibocsátás és alacsonyabb költségek.
A levegővel dúsított vízsugárnak köszönhetően az EcoSmart annyit jelent: zuhanyélmény lágy és telt vízsugárral. A különbséget a saját bőrén fogja tapasztalni.

Egy hagyományos mosdócsaptelep vízfogyasztása kb. 13 liter percenként. Minden Hansgrohe csaptelepnél az EcoSmart technológia 60 százalékkal - percenkét 5 literre - csökkenti* a vízátfolyás mennyiségét. Ez hogyan lehetséges? Levegő hozzákeverésével, és egy speciális átfolyásszabályozóval. A csaptelep kifolyójába beépített Eco-Smart perlátor a korlátlanul rendelkezésre álló levegővel dúsítja a vizet. Az eredmény egy teltebb, pezsgőbb vízsugár. Egy precíziós gyűrű automatikusan érzékeli a víznyomásingadozást, és ehhez igazodva változtatja formáját. Szabályozza a vízátfolyás mennyiségét, ezáltal folyamatosan ivóvizet takarít meg.

* EcoSmart nélkül: 13 liter percenkénti fogyasztás 0.3 Mpa (3 bar) nyomásnál.

Hansgrohe Logis termékeinket az alábbi képre kattintva tekintheti meg:

 

LOGO