Víz- és áramcsatlakozás a WC-nél

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #805  

 

Ahová ma egy hagyományos és megbízható, víztakarékos 2 mennyiséges öblítéssel ellátott WC-t építenek be, talán néhány éven belül már zuhany WC-re vagy szagelszívásra lesz igény. Ideális esetben érdemes ekkorra már minden szükséges csatlakozót előkészíteni, mert így elkerülhetők a költséges átalakítási munkák.

Szagelszíváshoz előkészítve

A Geberit AquaClean higiéniai berendezéshez előkészítve
A Geberit a jövőbeli piaci igényekhez igazította a fali WC-hez szánt szerelőelemeit. Legyen szó Geberit Duofix vagy Geberit Kombifix rendszerről: e szerelőelemek mindegyike gyárilag fel van szerelve a Geberit AquaClean higiéniai berendezéshez való rejtett vízbekötésre szolgáló védőcsővel.
Ezenkívül a hálózati csatlakozáshoz használható védőcsőhöz is rendelkeznek rögzítési lehetőséggel. Így minden falsík alatti szerelvény optimálisan elő van készítve például a Geberit AquaClean higiéniai berendezés későbbi beépítéséhez.

Szagelszíváshoz előkészítve
WC-szerelőelemeink fel vannak készítve a jövőbeli kényelmi igényekre: közvetlenül a WC-kerámiából való szagelszívásra alkalmas csatlakozócsővel is rendelkeznek. Ezért a Geberit azt javasolja, hogy ahol csak lehetőség van rá, a szagelszíváshoz való csatlakozással ellátott szerelőelemeket építsenek be. Az ebből eredő többletköltségek minimálisak. Ezenkívül ily módon az építtető azonnal kihasználhatja a szagelszívás előnyeit, vagy akár úgy is dönthet, hogy néhány egyszerű művelettel később szereli azt be.

Geberit termékeinket az alábbi képre kattintva tekintheti meg:

 

LOGO