BWT AQUABOY - Konyhapultba építhető víztisztító

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #810  

 

A BWT Aquaboy vízszűrő készülék a normál csapvizet kiváló minőségű ivóvízzé varázsolja konyhájában. Az alapos és megbízható víztisztításnak köszönhetően eltávolítja az illat- és íz rontó anyagokat (pl. klór) és a színezőanyagokat (pl. talajrészecskék) a vízből.

Az Aquaboy víztisztítóval tiszta, biztonságos, baktériummentes ivóvíz folyik a csapból. A BWT Aqauboy szűrőpatron olyan ultraszűrőt tartalmaz, amely képes kiszűrni a milliméter százezred részénél nagyobb részecskéket a vízből. Ilyenek pl. a baktériumok. Előnye, hogy megőrzi a szervezetünk számára fontos ásványi anyagokat. Ezáltal nem változtatja meg a víz kémiai egyensúlyát, megőrzi eredeti kémhatását. Az ultraszűrőn kívül tartalmaz még egy aktívszenes vízszűrőegységet is, amely eltávolítja az íz- és illatrontó anyagokat a vízből, adszorbeálja a nemkívánatos, vízben oldott, szerves anyagokat.

A berendezés a mosogatópult alá egyszerűen beépíthető, a mosogatóra szerelhető LED lámpás, krómozott csap segítségével lehet szűrt vizet engedni. Az Aquaboy szűrő csatlakozó szettje tartalmazza a LED lámpás, krómozott csapot, valamint a berendezés beépítéséhez szükséges csatlakozókat.

Használatának előnyei:
- Tiszta, biztonságos, baktériummentes ivóvíz egyenesen a csapból.
- Szükségtelen palackozott vizet cipelni: A palackokban lévő szerves szennyeződések / műanyaggyártás során felhasznált kemikáliák beleoldódhatnak a vízbe.
- A szűrt csapvíz sokkal gazdaságosabb, mint a palackozott víz.
- Műanyagpalackok híján kevesebb a hulladék.
- Kompakt, mosogató alatti konyhapultba egyszerűen beépíthető.

A szűrőpatront a vízminőségtől függően kb. 9000 l víz felhasználása után kell cserélni. Így Ön kedvező áron tudja biztosítani egész családja számára a friss, tiszta ivóvizet, amit még a főzéshez is felhasználhat.

A BWT mindig az ideális megoldásra törekszik: nemcsak a könnyű használhatóság, de a higiénia és a biztonság tekintetében is.

LOGO