Új KLUDI AMEO fürdőszobai csaptelep

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #829  

 

Tegye lenyűgözővé az amúgy funkcióközpontú helyiséget kellemes színekkel, különleges felületekkel és szokatlan részletekkel. Egyszerű, lekerekített formájával a KLUDI AMEO a legújabb, soft-minimalizmusba hajló trendet hozza el az Ön fürdőszobájába. Amellett, hogy a legújabb designt képviseli, a funkciók terén is számos megoldást kínál, az árfekvése az egyetlen tulajdonsága, mely jóval elmarad a luxustól.

Kitűnő minőség kedvező áron

A kifolyó leegyszerűsített vonalvezetése és a csaptest ívelt formája teszi a KLUDI AMEO termékcsaládot népszerűvé a legújabb trendek kedvelői között. Jobban kedveli, ha a mosdó szinte észrevétlenül van jelen a mosdópulton, vagy a jóval feltűnőbb, kőtömbből kialakított pultra ültetett változatot választaná? Legyen szó bármelyikről is, a KLUDI AMEO termékcsaládban biztosan talál fürdőszobájának designjához illeszkedő csaptelepet.

Az AMEO csaptelepekhez társítható víztakarékosság több, mint a természetszeretet kifejezése, hiszen saját bőrünkön és pénztárcánkon is érezhetjük a hasznát. Ma már nem csak hotelek és wellness-központok számára elérhető kiváltság, hanem a saját háztartásban is. A KLUDI AMEO valamennyi otthonba kitűnő választás.


Egy csaptelepcsalád számos lehetőséggel
Az esti fürdés sokak számára szinte az egyetlen lehetőség a nap folyamán, hogy önmagukkal törődhessenek. Ezek a nyugalom pillanatai egy jó könyvvel, lágy zenével, amivel megszabadulhatunk a napi stressztől.

A KLUDI AMEO az Ön fürdőszobáját is a nyugalom oázisává varázsolja. A három-, vagy négylyukas szerelésű kádtöltő- és zuhanycsaptelep hosszú, 220 mm-es kádbefolyója lehetővé teszi, hogy kádperemre, vagy akár épített parapetfalra telepítse.

Egy csepp luxus és egy csipet extravagancia megfűszerezi fürdőszobája enteriőrjét.

LOGO