Új Teka csaptelep családok

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #832  

 

Folyamatosan változnak a stílusok, az ízlések, vissza-visszatérnek az egyes trendek. Hol a kerek, íves, klasszikus formák, máskor a minimalista szögletes és újszerű design veszi át az uralmat. 2018-ban két új családdal bővült a Teka választéka: Soller és Itaca néven. A Soller család minimalista, szögletes formával, az Itaca család eddig nem látott formai világgal rendelkezik.

Itaca - Soller

A Soller a Teka csaptelepek legfelső kategóriája. Minimalista, szögletes formájával illeszkedik a mai trendekhez. A Soller mosdók két méretben érhetőek el: M és L. A fogantyú a testtel tökéletes összhangot mutat, egymással párhuzamosan futnak. A szögletes, letisztult forma előnye, hogy a csaptelepet könnyű tisztán tartani. Az úgynevezett s-pointer perlátoron tetszőlegesen állíthatjuk a vízsugár irányát, melynek segítségével akár 60%-os vízmegtakarítást is elérhetünk.

A zuhany csaptelep aszimmetrikus elrendezésű, a fogantyú ki van tolva a csaptelep szélére, a takarótányér szögletes. A kádtöltő rejtett kifolyócsővel rendelkezik. Rejtett állapotban a kézizuhany irányából folyik a víz. A kifolyócső kihajtásával - ami egyben zuhanyváltóként is funkcionál - érhetjük el a kádtöltő funkciót.

A termosztátos csaptelep a hagyományos hengerforma helyett szögletes formát kapott, így illeszkedve a család többi tagjához. A Soller Dual Control zuhanyrendszer a termosztátos csaptelephez hasonlóan hideg érintés rendszerrel rendelkezik.

Az Itaca család eddig nem látott formavilággal rendelkezik. A mosdó csaptelepek három mérettel képviseltetik magukat: S, L és XL - az egyre szélesebb méret és formaválasztékban elérhető mosdókagylókhoz és mosdótálakhoz igazodva. Az Itaca csaptelepek használatával (egy hagyományos mosdócsaptelephez viszonyítva) akár 60%-os vízmegtakarítást is elérhetünk.

A kádtöltő és zuhany csaptelep hideg csapteleptest rendszerrel van ellátva, ezáltal biztonságos használatot biztosítva. A kádtöltő érdekessége, hogy az automata zuhanyváltó nem  a kifolyócső tetején, hanem annak oldalán kapott helyet.

Az Itaca zuhanyrendszer 250 mm-es vízkőmentes zuhanyfejjel, 3 funkciós vízkőmentes kézizuhannyal és csavarodásmentes PVC gégecsővel érhető el.

Forrás: proidea.hu

 

LOGO