Condens 2300 W kondenzációs kombi gázkazán

  • FŰTÉSTECHNIKA,

      
  •   #845  

 

Kiváló minőség és magas hatékonyság ideális választás fűtéskorszerűsítéshez

Bosch

Előnyök:
- Rendkívül hatékony, mivel a készülék automatikusan illeszkedik az Ön hőigényéhez
- Lenyűgöző kialakítás a Bosch kondenzációs készülékek legújabb megjelenési formájában
- Kompakt méreteinek köszönhetően helytakarékos
- 14 liter/perc használati melegvíz-térfogatáram 30 K hőmérséklet emelés esetén
- Magas hatékonyság a széles moduláció révén, amely szükség szerint alkalmazkodik a hőigényhez
- Lenyűgöző kialakítás a Bosch kondenzációs készülék legújabb megjelenési formájában

Egyszerűen csendes és rendkívül hatékony

Egyszerűen kezelhető
A Condens 2300 W kezelése magától értetődő. Könnyedén megbirkózik vele útmutató nélkül is. A készüléket akár kényelmesen távolról is vezérelheti a CT200 szabályzó és egy inverteres alkalmazás segítségével.

Egyszerűen hatékony
A Condens 2300 W modulációs égője a maximális teljesítmény 10-100%-is tartományában automatikusan illeszkedik az Ön hőigényeihez. Ezáltal a készülék még akkor is hatékonyan működik, ha Önnek nincs szüksége a teljes teljesítményre. Az eredmény: akár 94%-os szezonális helyiségfűtési hatásfok.

Egyszerűen csendes
A Condens 2300 W készüléket a nappaliban is felszerelheti, mert a kiváló szigetelés alacsony zajszintet biztosít. Más szavakkal: a készülék suttogva fűt. Így a kiváló Bosch minőség magas színvonalú életminőséget biztosít otthonában.

Egyszerűen flexibilis
A Condens 2300 W készüléket számtalan beépítési helyzethez rugalmasan hozzáillesztheti. Az ok: a Condens 2300 W készülék számos különböző füstgáz elvezetéssel kombinálható. Még a nagyon hosszú égéstermék elvezetések is egyszerűen megoldhatók ezzel a készülékkel.

Egyszerűen szerelhető
Kis méreteinek köszönhetően a készülék különösen helytakarékos. Ezért könnyen találhat számára megfelelő helyet otthonában. Az álomméretek könnyű készülékcserét tesznek lehetővé a fűtéskorszerűsítés során, és gyors szerelést biztosítanak.

Egyszerű szerviz
A készülék átgondolt tervezésének köszönhetően minden karbantartás gyorsan és időtakarékosan végezhető el. Az oldalrészek levehetők, a belső tér különösen áttekinthető. Így az összes fontos komponenst gyorsan és közvetlenül elölről érheti el.

Egyszerűen kiváló minőségű
A Condens 2300 W a legmodernebb technológiával rendelkezik, és kiemelkedik hosszú élettartamú, robusztus, tökéletes kidolgozású komponenseivel. A vevők meggyőzése ennyire egyszerű is lehet.

 


WEBÁRUHÁZUNK AJÁNLATA:

Bosch Condens 2300 W

LOGO