Végletekig izgalmas csapatépítőt szerveztünk

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #857  

 

Március elsején a KTE-Duna Aszfalt férfi kosárlabdacsapata a Jászberényt fogadta bajnoki találkozón, amelyen az Ép-Gépész Holding munkatársai is szép számmal szurkoltak, körülbelül 150-en. Cégünk korábban már egy öltöző felújítás során is támogatta lila-fehér kosarasokat.

Gépész szurkolók

A Messzi István sportcsarnok előtti parkolóban az Ép-Gépész Holding kollégái egy speciális bemutató autó mellett gyülekeztek egységes fekete pólóban. A járműre fellépve a meccsre érkezők, érdeklődők a legmodernebb kazánokkal ismerkedhettek meg. A hírös városi meccsre az ország számos pontjából érkeztek a csapatépítőre: Szegedről, Ceglédről, Pécsről és Szekszárdról is jelen voltak.

A bevonulás után külön szektorban kaptak helyet a Gépészes kollégák, és együtt drukkolhattak Bimbó Balázsnak, hogy sikeresen végezze el a kezdő feldobást a cégcsoport képviseletében. Balázs remekül megoldotta a feladatot, eztán kezdődhetett a bajnoki találkozó.

Az első félidőben döcögősebben ment a játék a kecskemétieknek, majd az Ép-Gépészes szurkolóknak is köszönhetően lendületet kaptak, és megfordították a meccset. A végén picin múlt, hogy a tabellán előkelőbb helyen lévő Jászberény örülhetett a győzelemnek. Egy biztos, nem a drukkoláson múlt az összecsapás kimenetele!

LOGO