Tökéletes víznyomás, vízellátás családi házakban

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #875  

 

Az alacsony víznyomás, a nem megfelelő vízellátás problémát okozhat családi házakban is. A megfelelő Grundfos szivattyú telepítésével biztosítható a maximális komfort, az alacsony zajszint és a megbízhatóság éveken át.

Grundfos Scala2

Grundfos SCALA2
Lakóépületekben (3 szintnél nem magasabb épületek, max. 8 csapolóval) a SCALA2 a megfelelő választás. A beépített vezérlésnek köszönhetően a SCALA2 működését a bejövő víznyomáshoz és a háztartás igényeihez igazítja. A vízhűtéses motornak köszönhetően a zajszintje a piacon kapható hasonló szivattyúk közül a legalacsonyabb.

A szivattyú kültéri és beltéri telepítésre is alkalmas. Alkalmazható vízhálózatról, tartályokból vagy kútból (max. 8 m.) való vízellátásra.

A SCALA2 beépített érzékelői folyamatosan nézik a kimenő víznyomást. Ha az az elvárt színt alá esik, a SCALA2 azonnal működésbe lép és kompenzálja azt. Ezt hívjuk intelligens vezérlésnek, melynek eredménye a megfelelő és elvárt víznyomás - még akkor is, ha használják a zuhanyozót, nyitva van a konyhai csap, és autót is mosnak az udvaron.


WEBÁRUHÁZUNK AJÁNLATA:

GRUNDFOS Scala2 3-45 AKCCDE házi vízellátó, 230V - gepesz.hu

GRUNDFOS Scala2


Grundfos SQ
A szivattyú kompakt 3"-os felépítése számtalan alkalmazási lehetőséget kínál a házi vízellátás, kisebb lakóközösségek komplett vízellátása, öntözési és háztáji kisgazdaságok vízigényeinek kielégítése, valamint különféle környezetvédelmi feladatok esetére.

Miért érdemes a Grundfos SQ szivattyút választani?
Alacsony hozamú kutaknál is alkalmazható a beépített szárazonfutás-védelem miatt. Áramingadozásokra kevésbé érzékeny a beépített túlfeszültség és alacsony feszültség elleni védelem, valamint a lágyindítási funkció miatt.

  
A GRUNDFOS SQ/SQE szivattyúk kiválasztása rendkívül egyszerű. Csupán a kívánt vízmennyiséget és a szükséges emelőmagasságot kell ismernie: ezen adatok alapján a szükséges szivattyú kiválasztható. Ehhez csupán a megfelelő motorkábel hosszt kell meghatároznia (mely alapvetően attól függ, milyen mélyre helyezi le a szivattyút a kútba), és ezután már csak azt kell eldöntenie, hogy SQ vagy SQE típust vásároljon.

A termékekről bővebb információt talál a grundfos.hu weboldalon, ahol kiválasztási segédleteket is letöltheti.


WEBÁRUHÁZUNK AJÁNLATA:

GRUNDFOS SQ3-40 csőszivattyú, 200V - gepesz.hu

GRUNDFOS SQ 1-50 csőszivattyú, 230V - gepesz.hu

GRUNDFOS SQ3-40 csőszivattyú, 200V GRUNDFOS SQ 1-50 csőszivattyú, 230V

LOGO