REHAU hűségprogram épületgépész kivitelezőknek

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #876  

 

2018-ban elindult a REHAU REWARDS épületgépész kivitelezőknek, szerelőknek szóló pontgyűjtő rendszere.

 

 A program keretén belül a részt vevő nagykereskedő partnereinknél történt REHAU vásárlások után kivitelező partnereink pontokat gyűjthetnek, amelyeket egy online felületen vásárolhatnak le. Az online rendszer már elérhető az interneten a REHAU weboldalán.

A rendszer használata nagyon egyszerű. Regisztrálni kell a rewards.rehau.hu honlapon, majd a regisztrációs folyamat után fel kell tölteni a rendszerbe a programban részt vevő nagykereskedő partnerünk által kiállított, REHAU termékeket tartalmazó számlát. A feltöltött számlák után a résztvevők meghatározott számú hűségpontot kapnak, és máris rendelhetnek a vonzó ajándékokból. A hűségpontokból műszaki cikkeket, szerszámokat, REHAU szerszámokat, csúcsminőségű Engelbert-Strauss munkaruhákat és különböző érdekes és hasznos reklámtárgyakat vásárolhatnak a partnerek. A program használatát egy rövid youtube filmben is összefoglaltuk.

Regisztráció előtt mindenképp olvassa el a REHAU REWARDS hűségprogram részvételi feltételeit a rewards.rehau.hu oldalon!

LOGO