Unidelta műanyag gyorskötő idomok

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #877  

Kerti öntözőrendszere kialakításához az Unidelta magas minőségű műanyag gyorskötő idomait ajánljuk, hogy ne kelljen többé bosszankodnia a nem megfelelően kiépített locsolórendszer miatt – így időt, energiát spórolhat meg magának és családjának.

unidelta idomok

Az Unidelta termékpalettájában szerepel a toldó- és átmeneti idom, T-idom, könyök, karimás csatlakozó, záró elem és nyeregidom egyaránt. A harmincéves gyártói tapasztalatnak és a folyamatos innovációnak köszönhetően a termékektől alapelvárás a magas minőség. Az összes idom keresztülmegy egy húzószilárdsági,- és nyomás vizsgálaton, mellyel megfelel a szigorú előírásoknak és szabványoknak. Az Unidelta termékek az európai és magyar jogszabályi és egészségügyi előírásoknak teljes mértékben megfelelnek, így ivóvíz (≤30°C) szállítására is alkalmazhatóak.

Felhasználási terület
Unidelta termékek az európai és magyar jogszabályi és egészségügyi előírásoknak teljes mértékben megfelelnek, így ivóvíz (≤30°C) szállítására is alkalmazhatóak. Az idomok nem alkalmasak használati melegvízre. A maximális megengedett üzemi hőmérséklet a test esetén (PP) 100°C, míg a rögzítőgyűrű esetén (PDM) 80°C. Az idomok ellenállnak a 0°C alatti hőmérsékletnek is.

A fenti táblázat tartalmazza a max. üzemi nyomást folyamatos üzemeltetés közben, különböző hőmérsékleten. Az idomok üzemi nyomása 63-as átmérőig 16 bar, felette 10 bar.

A nyeregidomok használatával az üzemi nyomás alatt lévő vízvezeték rendszerekhez is csatlakozhatunk. A KPE idomok 20-110 mm-ig menetes (külső-belső), 50-110 mm-ig karimás kötésekkel is csatlakoztathatók más rendszerekhez. A belső menetes idomok egyes típusait a nagyobb mechanikai szilárdság biztosítása érdekében rozsdamentes acélgyűrűvel erősítik meg.

Az Unidelta idomok szerelése egyszerű és gyors, csupán három munkafázissal kész van a kötés.
Első lépés: helyezze fel a kék polipropilén anyát, utána a 4-es, 3-as, 2-es gyűrűt a csőre.
Második lépés: tengelyirányban helyezze a csövet a fittingbe, míg a 3-as számú gyűrűvel nem ütközik.
Harmadik lépés: szorítószerszámmal szorítsa meg a fittinget.


WEBÁRUHÁZUNK AJÁNLATA:

GM

LOGO