REHAU felületfűtéssel a tökéletes komfortért

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #879  

 

A családi háztól kezdve egészen a nagy projektekig: A REHAU rendszerek évtizedek óta megbízhatóak. Profitáljon Ön is az évek tapasztalataiból és a jól bevált minőségből. Kompakt, kifejezetten lakásépítésre kifejlesztett rendszereket kínálunk, továbbá számos egyedi alkalmazást ipari területre történő felhasználáshoz.

Rautherm

Tervezési támogatás, gyakorlatias szoftvermegoldások és ágazatspecifikus szemináriumok erősítik az Ön pozícióját a mindennapi versenyben.Bármelyik rendszer mellett dönt, minden rendszerelem gyorsan és egyszerűen szerelhető, valamint a legmagasabb szintű biztonságot és minőséget nyújtja Önnek.

RAUTHERM SPEED plus renova
Az első kontakt rendszer a tépőzáras fektetés összes előnyével
A lyukasztás révén közvetlenül odaköt a kiegyenlítő massza az aljzathoz, amely minimális teljes építési magasságot tesz lehetővé. A mindössze 21 mm teljes beépítési magasságnak és a legkülönbözőbb alapfelületeken való fektethetőségnek köszönhetően a RAUTHERM SPEED plus renova kiválóan alkalmas felújításhoz.

A Speed plus renova rendszer előnyei:
• Mindössze 21 mm-es beépítési magasság
• Nem áll fenn az üregképződés veszélye
• A szőnyegek egyszerűen, átfedésmentesen fektethetők
• Akár 90%-kal kisebb szállítási és raktározási térfogat
• Az aljzatkiegyenlítő esztrich 5 óra elteltével járható
• Alacsony beépítési magasság

RAUTHERM SPEED fűtőköri osztó-gyűjtő
Szerszám nélküli szerelés - akár 45% időmegtakarítás
A RAUTHERM SPEED fűtőkör osztó-gyűjtő különlegességei a gyárilag beszerelt SPEED Connectorok, amelyek egyszerű és gyors bedugós csatlakozást tesznek lehetővé a cső és az osztó-gyűjtő között. A felületfűtő cső szerszám nélküli szereléssel - akár 45% idő megtakarításával. A SPEED Connector tökéletesen illeszkedik a RAUTHERM SPEED 16 mm méretű csőhöz. A RAUTHERM SPEED fűtőkör osztó-gyűjtő megrendeléskor csatlakoztatásra kész. A cső behelyezési mélysége szemrevételezéssel ellenőrizhető.

RAUTOOL szerszámok
Gyors és optimális szerelés
A Rehau robusztus RAUTOOL szerszámai egyszerű és kényelmes szerelést biztosítanak. A REHAU toldóhüvelyes kötéstechnika 30 éve biztosítja a higiénikus, holttérmentes és biztos csőkötést. Azonnal terhelhető és O-gyűrű nélkül is tömör.

Sokrétű alkalmazási terület:
• Vízvezeték- és fűtési rendszerek RAUTITAN-nal
• Felületfűtés és -hűtés RAUTHERM-mel
• Ipari alkalmazások REUPEX-szel sűrített levegőhöz, hűtővízhez stb.
• Helyi és távhőellátás INSULPEX-szel és RAUVITHERM-mel
Egyetlen gyártó sem kínál ennyire átfogó szerszámprogramot. A RAUTOOL rendszerszámok 10-160 mm-es mérettartományt fednek le.

Nea és Nea Smart helyiséghőmérséklet szabályzás
Szobatermosztátok az optimális hőmérséklet-felügyelethez
Az innovatív Nea szobatermosztát kényelmesen és megbízhatóan biztosíthatja a kellemes közérzetet nyújtó hőmérsékletet. A számos praktikus funkciónak köszönhetően a pontos beállítás és a különböző időprogramok kiválasztása gyerekjáték. Az új Nea Smart segítségével ez ráadásul a távoli eléréssel is működik – a készülék korszerűen okostelefonról vagy táblagépről bárhonnan vezérelhető és felügyelhető.


Nea Smart
Új építésnél vagy felújításnál egyaránt alkalmazható: Az innovatív Nea Smart helyiséghőmérséklet-szabályozó mobil eszközökről, az interneten keresztül elérhető. A forgatógomb kezelése magától értetődő, és játszi könnyedséggel pontos szabályozást tesz lehetővé.
Nea
A Nea helyiséghőmérséklet-szabályozó felületfűtés rendszerekhez használható. Vonzó formavilága, egyszerű szerelhetősége és könnyű kezelése mellett sok praktikus funkciója is rendkívül meggyőző.

Fűtőtestbekötés
A RAUTITAN mindig a helyes megoldást kínálja
Átfogó és sokoldalú rendszerként a RAUTITAN a legjobb választás a korszerű szerelésekhez. Univerzális rendszer, mely vízvezeték- és fűtésszere-léshez egyaránt kitűnően alkalmazható.
Ivóvízvezeték-szerelés: Kifogástalan higiénia, tartós megbízhatóság és egyszerű szerelés: A RAUTITAN rendszer világszerte meggyőző az ivóvízvezeték-szerelésben.
Fűtőtestbekötés: Mindegy, hogy a fűtőtest bekötése falból, padlóból vagy falszegély csatornából történik – a RAUTITAN mindig megfelelő megoldást kínál.
RAUTITAN: Toldóhüvelyes kötéstechnika – az eredeti
Tartósan tömör kötés hozható létre a RAUTITAN csövekkel, idomokkal és toldóhüvelyekkel. És mindezt O-gyűrűk nélkül. Maga a cső anyaga tömít, a rendszer szerelés után azonnal nyomás alá helyezhető. A robusztus anyagok az akár -10 °C-on történő beépítést is lehetővé teszik. A csövek sorjátlanítása és kalibrálása teljesen szükségtelen. A RAUTOOL sorozatba tartozó professzionális szerszámok még inkább megkönnyítik a szerelést. Már a nyomáspróba előtt egyszerű szemrevételezéssel megbizonyosodhat a kötés szakszerű kialakításáról.

 

LOGO