Collaro: A karakteres kollekció

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #889  

 

A Villeroy&Boch a frankfurti ISH kiállításon mutatta be a Collaro kollekcióját. A minőségi anyagok és a jellegzetes megjelenés rögtön felismerhetővé teszi a Collaro-t. Az ízléses süllyesztett peremmel, amely ügyesen hangsúlyozza a TitanCeram mosdók karcsú formáját, a Collaro időtlenül szép életteret hoz létre, ami a jólét azonnali érzését közvetíti.

Villeroy&Boch

A mosdó vonzza a tekintetet  
A mosdó mindig a fürdőszoba központi eleme. Meghatározza az egész helyiség hangulatát a klasszikustól a modernig, a minimalistától az elegánsig. A Collaro-t az egyszerű, hosszú, egyenes vonalak jellemzik, a peremek vonzóan keskenyek, a termékek fala vékony. Így az első osztályú fürdőszobafelszerelés a könnyedség trendjét tükrözi, és ezáltal erősen különbözik más termékektől. A könnyedség új érzése a fürdőszobában az új anyagnak, a TitanCeramnak köszönhető. A kivételes szépségű és rendkívüli tulajdonságokkal rendelkező TitanGlaze mázzal is kapható a Stone White matt árnyalatban.  A mosdók széles választéka révén a Collaro tökéletes megoldást nyújt különböző stílusok és fürdőszobaelrendezések esetén is.  Van hozzá alsó szekrény, pultra vagy falra szerelhető, szimpla vagy dupla mosdókhoz, kerek vagy szögletes – a 15 modell tág teret nyújt a belsőépítésznek.

Collaro fürdőszobabútor: Tárolóhely és mosdópult egyben
A Collaro tágas tárolóhelyet nyújtó fürdőszobaszekrényeket kínál 10 divatos színben, melyek jól illeszkednek a mosdókhoz. A Tompítható fénytől a színharmonizáló alumíniumba süllyesztett elem meghitt hangulatot kölcsönöz az egyes bútordaraboknak, és az egész térnek egyaránt. A kollekció illeszkedő magas és alacsony szekrényeket is tartalmaz, hogy minden helyigényt kielégítsen. A magasszekrénybe praktikusan még egy szennyesgyűjtő rekesz is beépíthető. A ráültethető Collaro mosdók ajánlhatók a Legato és Finion kollekció bútoraihoz is.

Személyre szabott relaxálás: Collaro kádak különböző kivitelben
A Collaro akrilkádak a mosdók jellegét tükrözik, és egyszerre könnyűek és kényelmesek. A kecsesen hajló hullámos vonalak, és a lekerekített sarkok összhangja ihlette a kádak dinamikus formáját. A széles perem a kád egyik oldalán jól illik a mosdók dizájnjához, ugyanakkor praktikus tárolófelület is. A krómozott, pezsgőszínű, arany, vagy matt fekete egybeépített lefolyó-túlfolyó megoldás is különleges. Különös hangsúlyt kapott az opcionális kádtöltő, amely úgy néz ki, mint egy lágyan folyó vízesés.

A Collaro kollekció háromféle falhoz állítható, vagy beépíthető kádat is magába foglal, különböző méretekben. A monolit (egy tömbből álló) kádakat szállíthatjuk az Ön kedvenc színében pompázó elegáns panellel is.

A Titanceram először érhető el a széles vásárlói rétegek számára
A Collaro az első kollekcióm amely révén a TitanCeram első osztályú anyagokból készült termékek nemcsak a legtehetősebbek, hanem a vásárlók széles rétegei számára elérhetők. A Collaro így átmenetet képez a Villeroy&Boch felsőkategóriás és középkategóriás kollekciói között, és így ideális választás azon vásárlók számára, akik minőségi anyagokból készült formatervezésű termékeket vennének elérhető áron.

villeroy-boch.hu

LOGO