Fűtsön okosan Bosch szabályzójával!

  • FŰTÉSTECHNIKA,

      
  •   #890  

 

Attól függetlenül, hogy melyik szobában helyezi fel a szabályozót minden szem a CT200 EasyControlra fog szegeződni. A lenyűgöző, karcsú üveg tervezésű érintőkijelző modern megjelenésével a falra szerelve a lakás dísze lehet.

CT200

Az okostermosztát fekete, illetve fehér színben is elérhető. Beépített LED hátsó világítás, mellyel a termosztát mögött lévő fal megvilágítása lehetséges, így az üzemállapot messziről látható, pl. hiba, csökkentett üzemmód, kívánt szobahőmérséklet csökkentése.

Egyszerű működés
Az alkalmazás magától értetődő, használatát azonnal elsajátítja. A CT200 szabályzó teljeskörű használatának feltétele internetcsatlakozás. Ezen kívül a kezeléshez egy iOS vagy Android alapú okostelefonra van szükség. Az alkalmazást egyidejűleg 10 különböző eszközzel tudja használni.

Otthonlét érzékelő funkció
az alkalmazás automatikusan energiatakarékos üzemmódra vált a kívánt szobahőmérséklet lecsökkentésével, ha nincs felhasználó a lakásban.

Öntanuló mód
az optimum start használatával nem kell többet foglalkoznia a felfűtési idővel, a CT200 az épület hőtechnikai adottságainak segítségével kiszámolja mennyivel előbb szükséges a kazánnak bekapcsolnia, hogy a kívánt időpontban megfelelő legyen a szobahőmérséklet.

Az energiamegtakarítás támogatása
a fűtéshez és melegvíz-készítéshez elfogyasztott gázmennyiség kijelzésével. Akár +5% ErP szerinti szezonális helyiségfűtési hatásfokhoz való hozzájárulás.

Hibakód küldés a telefonra  
a kazán meghibásodása esetén azonnal értesítést kap az okoseszközére. Pár gombnyomással értesíthető a szervizes szakember a mihamarabb történő javítás érdekében.

Rádióvezérelt radiátor termosztát fejek
akár 18 darab Bosch termosztát fejet szerelhet radiátoraira, így még pontosabban szabályozva a szoba hőmérsékleteket, pl. nappali, hálószoba, folyosó, gyerekszoba, stb. Maximum 18 darab zóna létrehozására van lehetőség.

Okosítsa fel meglévő rendszerét, szinte bármilyen kazánhoz csatlakozhat vele. Kiegészítő adapter segítségével potenciálmentes üzemmód és 230 V on-off kompatibilitás* is elérhető.

*Limitált funkciók.

LOGO