Xeris SC - a SCHELL új csaptelep szériája

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #892  

 

Első osztályú kidolgozás, kecses megjelenés és minőség a legapróbb részletekig – a Schell „Xeris” csaptelepével egy új csaptelep család kerül a piacra. Az Uwe Spannagel dizájner együttműködésével kifejlesztett termékcsalád a minimalista megjelenés és a magas fokú funkcionalitás találkozásának konzekvens átültetése a termék megalkotása során, mely minden nyilvános, félnyilvános és üzemi szaniterhelyiségbe tökéletesen illik.

Schell innováció

Az új önelzáró csaptelepet a kicsi és közepes mosdókhoz tervezték. Ennek során különös figyelmet fordítottak arra, hogy használatkor a funkcionális szempontok ugyanolyan fontosak, mint a mosdóról alkotott kiegyensúlyozott összkép. Ebből az okból kifolyólag a „Xeris SC” két méretben kapható – 'small' és 'mid' méretekben, melyek esetében a csaptelep magassága és a kifolyócső hosszúsága különböző. A különösen nagy komfortot biztosító 'mid' méret kifolyócső hossza egy közepes méretű mosdóhoz bőven elegendő. Ahol azonban csak kisebb kerámiáknak van elegendő hely, ott a kis méretei ellenére a 'small' csaptelep elegendő magasságot biztosít a kényelmes kézmosáshoz. A „Xeris SC” mindkét méretben, hideg és kevert vizes csaptelepként is kapható.

 

A „Xeris SC” kompakt formavilága gondosan kiegyensúlyozott arányaival meggyőző benyomást kelt. A sima, koszolódással szemben ellenálló króm felületek és a kifinomult forma érzéki minőséget kölcsönöz az új csaptelepnek. A csaptelep optikai jellegzetessége a karcsú, alsó részén ívelt kifolyócső, mely a perlátorig kissé elvékonyodik és a mosdóig tartó lágy lendülettel írja le a víz folyásának útját. Az új Schell önelzáró csaptelep működésének biztonságát a vandálbiztos és könnyen takarítható teljes fém csaptelep-test garantálja.

 

A használat során a komfortos működtetésről és a higiéniáról a Schell robosztus és teljes mértékben megbízható kartusa gondoskodik. Mivel a működtetéshez csupán kis erőkifejtés szükséges, ezért a csaptelep nyomógombjának gyengéd megnyomásával már folyik is a víz a csapból – így kisebb gyerekek valamint idősebb és mozgáskorlátozott emberek is optimálisan tudják használni a szerelvényt. A csaptelep elzárása önműködő. A SCHELL jól bevált kartusa garantálja a víznyomástól független átfolyási mennyiséget (vízmennyiség 5 l/perc), és szabályozza a vízfolyás idejét (2 és 15 másodperc között előre beállítható) és a víz hőmérsékletét. Rövid ideig legfeljebb 70°C-os hőmérsékletű víz használata is lehetséges, így biztosítva a megfelelő működést termikus fertőtlenítés esetén is. A beépített hőmérséklet-korlátozó lehetővé teszi a meleg és a hideg víz 5 fokozatban történő lépcsőzetes korlátozását. A kiváló minőségű Schell kartus a teljes élettartam alatt garantálja a csaptelep nyomógombjának könnyű működtetését valamint a kívánt vízhőmérséklet pontos szabályozását.

További információkért forduljon közvetlenül a Schell Hungaria Kft. munkatársaihoz az info@schell.hu e-mail címen vagy a www.schell.hu honlapon keresztül.

LOGO