Falsík alatti zuhanyrendszer összeállítások

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #897  

 

A Hansgrohe egyik legújabb innovációja az iBox, ami lehetővé teszi, hogy a csaptelep kettébontásával a szerkezet egy része elbújjon a fal mögött. Ezért kiváló megoldás lehet például kis fürdőszobák esetében, mivel azzal, hogy a csaptelep nagy része nem látszik, jelentősen megnöveli a helyiség megélhető terét. De legnagyobb előnye mégis az, hogy gyakorlatilag minden Hansgrohe termékkel kompatibilis, ami egyszerűvé teszi az utómunkákat.

Hansgrohe

A Hansgrohe falsík alatti építési rendszerének az alapja tehát egy iBox Universal nevű szerelvény, ami a beépítés során a fal síkja mögé kerül.

A beszerelt alaptestet a végleges kinézet elérésekor egy rozetta takarja majd el, amin a működtető kar vagy karok is helyet kaptak. Az iBox egy valóban korszerű, a gyártó legmagasabb technológiáját képviselő termék, ami könnyen átalakíthatja a klasszikus csaptelepekről kialakult véleményünket.

És ha már egyszer beépítettük az iBox-ot, utána könnyű elvégezni az esetleges javításokat, cseréket a rozettán, mert nem kell leszerelni mindent. Akár másfajta zuhanyrendszert is beépíthetünk, mert a falban elhelyezett alaptesten nem kell semmit változtatni, hogy kompatibilis legyen a többi Hansgrohe termékkel.

Annak köszönhetően, hogy szinte az összes többi modellel és rendszerrel összeilleszthető, a modern, nyitott, nem fürdőkabinos zuhanyzókba is tökéletesen illik – a technika és formatervezés tökéletes fúziója. Hátránya, hogy nem építhető be konyhai rendszerekhez, így egyelőre csak a fürdőszobában élvezhetjük az előnyeit.

Webáruházunk ajánlata:

HANSGROHE Ibox Universal falba süllyesztett alaptest, falsík alatti szerelés

 

LOGO