Mollis: Variálhatóság maximális higiéniával!

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #906  

 

Az Alföldi új családja, a Mollis számtalan variációs lehetőséget kínál a fürdőszobában a mosdók széles választékának köszönhetően. Az új nyitott gyűrűs, CleanFlush fali-WC pedig egyszerűen és gyorsan tisztán tartható a mindennapokban is, miközben akár vizet is spórolhatunk vele.

Alföldi

Mosdók
A mosdó a fürdőszoba kiemelkedő eleme, meghatározza annak hangulatát. A Mollis család a variálhatóság szimbóluma az Alföldinél. Egy család négy  mosdóval, amelyből három pultra építhető, amelyek számtalan meg oldási lehetőséget nyújtanak a fürdőszobában, így akár teljesen egyedi megjelenések is kialakíthatók. Ugyanakkor valamennyi mosdó választható a takarítást jelentősen  megkönnyítő  Easyplus mázfelülettel is.

Az új Cleanflush WC
A higiénia és a víztakarékosság a fürdőszoba megtervezésekor fontos szerepet kap.  Az Alföldi innovációja, a CleanFlushegyben nyújt megoldást mindkettőre. A  nyitott gyűrűs WC-nek köszönhetően a mindennapi takarítás válik egyszerűbbé, miközben a perem megakadályozza, hogy a víz öblítéskor kifröccsenjen. Az Alföldi új CleanFlush WC-je a Mollis családban ugyan akkor a víztakarékosságban is élenjár. A fali-WC  – bizonyos feltételek mellett – a normál 3/6  literes öblítés helyett, akár 3/4.5 literrel is öblít, ennek köszönhetően még jelentős mennyiségű vizet is spórolhatunk.

Easyplus
Az Easyplus egy speciális fejlesztésű mázfelület a szaniter termékeinken. Az Easyplus sima, tömör és karcmentes felületet képez a szanitereken, amely tartósan ellen áll a háztartásokban használatos savakkal és lúgokkal szemben. Az Easyplus-szal nemesített felületen a vízcseppekké áll össze, melyek egyszerűen legördülnek a felületről. Az összeálló vízgyöngyökkel együtt a szennyeződés is távozik. Ha valamilyen szennyeződés mégis megtapad a felületen, az egy nedves ruha segítségével könnyedén eltávolítható. Az Easyplus a könnyű tisztíthatósága révén hozzájárul a környezetbarát háztartáshoz, mivel a szennyeződést taszító felület szinte teljesen feleslegessé teszi a környezetet terhelő tisztítószerek használatát.

Webáruházunk ajánlata

Alföldi Mollis ráépíthető mosdó, kerek, fehér, 47cm

Alföldi Mollis mosdó, ráépíthető, fehér, 66x29cm

Alföldi Mollis mosdó, falra rögzíthető, fehér, 47x56cm

Alföldi Mollis mosdó, ráépíthető, kerek, csaplyuk nélkül, fehér, 46.5cm

 

Villeroy&Boch Magyarország Kft.
H-6800 Hódmezővásárhely, Erzsébeti út 7.
Tel: (+36 62) 888 565
Zöld szám: (+36 80) 820 144

LOGO